Machiaj mireasa

machiaj mireasa ochi verzi

De principiu, cel mai adesea, machiajul de mireasa se executa la domiciliul clientei, dar se poate face si in studio, ori in alta locatie.

Machiajul pentru mirese este diferit de un machiaj care poate fi purtat zi de zi, deoarece tenul are nevoie de o pregatire speciala, pentru ca machiajul sa reziste mai mult in timp. Mai mult, aspectul tenului trebuie sa fie foarte natural, insa totodata trebuie corectate eventuale imperfectiuni printr-un contrast de apropiere (umbre si lumini). Machiajul ochilor tine foarte mult de preferintele miresei, deoarece poate fi mai accentuat sau mai simplu, cu accent pe ochi, pe buze sau pe amandoua.

Miresele au un mare avantaj pentru ca nu trebuie sa-si asorteze machiajul la culoarea rochiei. Rochia alba permite orice tip de machiaj si mireasa poate alege si un machiaj mai colorat, fara sa se teama de stridente. Uneori se tine cont, binenteles, si de culorile din buchetul miresei pentru a fi in acelasi ton de culoare, insa intensitatea makeup-ului tine cel mai mult de cum se simte fiecare confortabil. Persoanele care nu stiu ce stil de machiaj le place, sau ce le avantajeaza cel mai bine, se pot lasa, fara grija, pe mana specialistului.

Chiar daca implica o marire a costurilor, este recomandabil sa se faca o proba. Proba este utila, tocmai pentru a armoniza dorintele miresei cu rigorile make-up artistului. Se pot evita, astfel, surprizele neplacute chiar in ziua nuntii.

Ce presupune machiajul miresei?

In functie de strategia stabilita, pot exista mai multe abordari. Spre exemplu se poate aplica fondul de ten prin tehnica airbrush, care permite o acoperire de mare finete. Se poate face pensatul sprancenelor sau se pot pune gene false tip banda. Daca doriti extensii de gene fir cu fir, trebuie sa stiti ca operatiunea dureaza cateva ore si de aceea este bine sa va rezervati o zi inainte de nunta.

Mireasa cu ochi caprui are avantajul ca poate avea orice culoare in fardul de pleoape. Nu exista nici o constrangere cromatica si practic se poate afirma maximum de creativitate, in acest caz. Si libertatea stilistica este maxima, intre natural-diafana si vampa, orice varianta de make-up fiind posibila.

Mireasa cu ochi verzi va fi ceva mai limitata in privinta culorilor din fardul de pleoape. Depinde de nuanta de verde a ochilor ce anume culoare se alege, de cele mai multe ori, se doreste scoaterea in evidenta a culorii ochilor, ceea ce se poate realiza prin folosirea de tonuri de grena, rosu-caramiziu.

Mireasa cu ochi albastri va purta tot culori complementare pentru ca frumosii ei ochi sa fie vazuti si admirati de la distanta. Uneori este necesar un contur elaborat care sa intregeasca machiajul.

Culoarea parului poate influenta decizia de machiaj. Pentru parul roscat se pot adopta culori mai curajoase, pe cand machiajul unei purtatoare de par blond poate fi mai diafan. Pentru brunete paleta este ceva mai larga.

Dati click pe imaginile de mai jos pentru a vizita si alte galerii.

Unele din fotografiile prezente pe site au fost realizate de acest fotograf nunta .

Alte articole despre machiajul de mireasa

Machiaj de mireasa | colectia Aryana Karen 2018

Luna trecuta, colega noastra, Andreea Barbu, a realizat machiajul pentru modelele ce au purtat rochiile de mireasa din colectia Aryanna Karen 2018, in cadrul unei sedinte foto pentru catalogul colectiei. Tema ...

Machiaj nunta, machiaj de ocazie

Machiaj pentru nunta executat de make-up artist profesionist Roxana Dumitru

Machiaj mireasa, machiaj de ocazie

Machiaj pentru mirese, make-up profesionist pentru diferite ocazii asigurat de make-up artist Roxana Dumitru

Machiaj de mireasa pentru o blonda

Roxana Dumitru, make-up artist profesionist arata un exemplu de machiaj de mireasa pentru o blonda miniona

Machiaj de mireasa cu mov in zona ochilor

Un exemplu de machiaj de mireasa in care parul blond a fost asociat cu mov in zona ochilor si un ruj deschis la culoare

Copyright © 2008-2018 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania