Alegem stilizarea de sprancene sau clasicul pensat

 

Numele meu este Roxana Dumitru si astazi vreau sa va vorbesc despre sprâncene, despre diferenta dintre tehnica de pensat prin stilizare a sprancenelor si pensatul clasic, de curățare.
Forma unei sprâncene trebuie stabilită în functie de fizionomie, si pentru asta tehnicianul ce execută serviciul de stilizare de sprâncene trebuie sa aiba studii aprofundate despre proportiile feței,  colorimetrie, corecții si echilibru in raport cu trăsăturile unei persoane. Prima diferenta, deci, constă în cat de pregatit din punct de vedere tehnic este specialistul.

 

A doua diferenta sta in faptul că pensatul se face cu clienta stand in poziția șezut sau ridicat.  Motivul este simplu. Fața noastra suferă modificări datorită gravitației, si cand stam întinse aceste modificari nu se mai vad, în schimb apar altele. Prin modificări vreau sa spun ochi căzuți, aspecte datorate vârstei, sau fizionomiei pur si simplu. Cand stam întinși pe spate, fața noastra se întinde, pielea, tot datorită gravitației, modifica trăsăturile dar în alta directie. Deci gresit.

 

3. Tehnicianul trebuie sa se poziționeze in fata clientei cand executa stilizarea sprancenelor, deoarece doar asa poate vedea trăsăturile, simetria, si tot ce tine de fizionomie. Cand se lucrează din spatele clientei, cum se procedează cand se lucrează pensatul pe pat, spranceana este văzută doar din punct de vedere al intretinerii unei forme deja create. De altfel, este imposibil de creat o forma in functie de fizionomie, atâta timp cât nu se poate vedea real acea fizionomie 🙂

 

A patra diferenta se simte la alegerea culorilor pentru vopsirea sprancenelor. Doar o persoană specializată și în colorimetrie poate alege si adapta nuanța ideala pentru fiecare persoană.

 

În concluzie, alegeți inteligent specialistul pe care îl lăsați sa va aranjeze sprancenele. Alegeți sa aveti sprancene adaptate dvs, nu doar curățate eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copyright © 2008-2023 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania