Cum ingrijim extensiile de gene?

Eu ador extensiile de gene. Nu pentru ca le vand, sau pentru ca serviciile de aplicare extensii de gene se executa in cadrul salonului meu. Ci pentru ca iubesc felul în care ochii mei arată cand le port.

De cate ori întâlnesc cate o persoană interesată de ele, nu ma mai opresc din explicat despre ce înseamnă tehnica, aplicarea, întreținerea lor, despre grosimi, lungimi, curburi, si tot ce înseamnă extensii de gene.

Din cand in cand însă, întâlnesc cate o clienta care este (sau mai bine spus a fost) dezamăgită de ele. Ba ca i-au căzut genele naturale împreună cu extensiile ( mda…. nu? gândiți ceea ce gandesc si eu 🙂 ) ba ca a avut reacție alergia la adeziv (iar…. hmm… va gânditi la acelasi lucru?) Si tot asa.

Si evident, ma simt datoare să explic, deși aplicarile nu au fost făcute de către colegele mele. Ma simt datoare pentru ca ma deranjează ca exista atatia tehnicieni de gene care nu vorbesc cu clientele lor, si nu le explica tot ce înseamnă Extensiile de Gene!

Da, extensiile sunt lipite de genele noastre naturale. Evident, cand cad genele noastre, vor cădea si extensiile.
Genele naturale au o durata de viata de până la 8 saptamani. Undeva la 3-4 saptamani ne cad deja cam 30% din gene, si in locul lor cresc altele. Întreținerea inseamna ca pe firele noi crescute se aplica din nou extensii de gene.

Daca extensiile cad fara firul natural atasat de ele, inseamna ca adezivul a cedat. Motivele pot fi doar 2: ori la aplicare ceva nu a fost executat corect, ori îngrijirea de acasa nu a fost corecta.

Adezivul (cel putin in teorie) nu atinge pielea. Deci alergie la contactul cu adeziv nu exista (sau nu ar trebui sa existe, insa din pacate nu pot garanta pentru lucrarile unor tehnicieni care nu sunt suficient de informati din punct de vedere tehnic).

Da, stiu, iar explic. Păi ca sa fie clar 😀

Si mai vorbesc despre îngrijirea lor. Le povestesc cum ca genele si extensiile trebuiesc spălate. Da! Spălate! Pentru ca de demachiat este imposibil sa demachiem eficient un ochi care poartă extensii de gene. Si într-un fel trebuie sa îndepărtăm sebumul, si impuritatile ce se aduna la baza genelor de-a lungul zilei. Si cum altfel, decât prin spalare?

Un produs special pentru gene găsiți aici: https://beauty-market.ro/accesorii/ingrijire/Chrissanthie-Eyelid-Cleanser

Am realizat un scurt video exemplificativ despre cum ne curatam si cum ne îngrijim genele cand purtam extensii.
Watch and learn 😉

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copyright © 2008-2023 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania