Timp, durata si alte detalii despre procedura de micropigmentare

Salutare!

În acest material doresc sa povestesc puțin despre timpii de execuție ai procedurilor de micropigmentare, și detalii despre cum decurg acestea.


Intervalul de execuție pentru o procedură de micropigmentare este în jur de 2,5 – 3 ore.
Intervalul este același indiferent de tehnică, și am să explic în detaliu diferențele.


Pentru sprâncene, matematica este simplă:
În jur de 60 min discutia inițială, pensarea sprâncenelor, și apoi desenarea lor pe forma ce urmează a fi tatuată. Durează, deoarece de multe ori doar pensatul îmi ia minim 15 minute.
Apoi 30 minute se stă cu anestezia.
Urmeaza între 1 – 1,5 ore de lucru propriu-zis.


La procedura de micropigmentare a buzelor excludem timpul de pensat. Însă adăugăm de obicei timp de lucru la procedura propriu-zisă, deoarece de cele mai multe ori volumul buzelor este mai mare, și clar îmi ia mai mult timp de lucru ca să finalizez.


Când vorbim despe micropigmentaea ochilor, lucrurile stau iar diferit, dar oarecum la fel. Diferit pentru că nu mai vorbim de pensat, și nici de volum mare al zonei de lucru, însă vorbim despre o zonă mai sensibilă, unde tehnica trebuie executata extrem de fin și lent, ca sa nu „deranjez” prea tare pielea. Deci tot durează.


Și da, știu că e mult. 3 ore pentru un „tatuaj cosmetic”. Stiu că 90% dintre specialiști lucrează aceeași procedură în maxim 1,5 ore. Și știu că la toți costă mai puțin.


Eu sunt axată pe satisfacția emoțională a clienților mei. Asta înseamnă că mă interesează să lucrez o procedură ce le aduce bucurie, nu ceva ce va rămâne ca o ștampilă, un șablon semnătura pentru forma aleasă și recomandată de mine. Nu mă interesează să știe restul lumii că eu am lucrat acele sprâncene, ci mă interesează ca clienta mea să fie cât se poate de bucuroasă purtând lucrarea mea, și să se vadă în cea mai frumoasă variantă posibilă, a fizionomiei ei.
Spun clientă, da, și în acest material mă voi referi mai mult la femei, deoarece, în proporție de 99%, ele sunt beneficiarele serviciilor mele.


Am mai spus și o repet. Interesul meu primordial nu este să aud ca și compliment: ce sprancene / ochi / buze frumoase ai. Complementul suprem mi se pare să i se spună: ce frumoasă ești!
De fapt clientele îmi povestesc des că reacția cunoscuților, a familiei, este de tipul: hmm, ți-ai făcut ceva. Dar ce? Ești mai luminoasă, mai frumoasă. Te-ai tuns?


De aceea eu acord o atenție sporită zonei emoționale, preferințelor clientelor mele, și adaptez tehnica, și cunoștințele mele dobândite în peste 20 ani de experiență, la toate aceste informații.


Micropigmentarea este o procedura semi-permanentă. Însă semi-permanent înseamnă că rezistă minim 6 luni, în functie de dorințe, tehnică, ten, și multe alte criterii. Deci nu se spală seara, la fel ca și machiajul, în cazul în care nu ne place.
Și atunci, normal că eu caut să identific nevoia reală a clienților mei, tocmai ca să aduc bucurie, nicidecum o satisfacție efemeră, trecătoare.
Procedurile executate în funcție de trend, de modă, în funcție de ce se poartă în momentul prezent, sunt niște șabloane care se potrivesc sau nu unor anumite tipologii de oameni, de fizionomii, sau de caractere. Nu putem generaliza. Sau cel putin eu nu recomand.


Întocmai pentru a înțelege aceste aspecte mai bine, eu m-am specializat și în știința denumită face reading, ca să stiu prin ce anume se traduc (în zona emoțională) anumite preferințe estetice, și ce influențe pot aduce eu, prin execuția unor forme anume, unei persoane care nu este compatibilă cu ele. Puteți vedea un interviu pe aceasta tema aici…


Ca și concluzie, stilul meu nu este unul anume în privința formelor, ci este unul anume în privința abordării. Eu consider că fiecare persoană, fiecare femeie, trebuie să poarte ce îi place, și cu ce se simte ea frumoasă. Pentru ca frumusețea este relativă, și stă în ochii celui care privește. Deci, dacă eu de obicei mă axez pe naturalețe, nu înseamnă că nu lucrez și proceduri accentuate. Lucrez orice consider că o va ajuta pe clienta mea să se vadă la superlativ în orice moment al zilei, atâta timp cât ajung la concluzia că asta o va face să se simtă completă și frumoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copyright © 2008-2022 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania