Diamant blading

 

Cea mai noua metoda de micropigmentare a sprancenelor, „Diamant Blading” este si cea mai buna cale de a obtine rezultate exceptionale. Aceasta tehnica creeaza un efect minunat, unic la ora actuala, in lume, prin finetea sa extraordinara, prin naturaletea deosebita, un adevarat reper in machiajul semipermanent al sprancenelor.

Tehnicile de micropigmentare s-au tot schimbat de-a lungul anilor, au evoluat, insa rezultatele nu au fost niciodata pe masura dorintelor clientilor si in special a celor mai exigenti tehnicieni.

La inceput, imediat dupa ce procedura de micropigmentare a fost terminata, orice desen, culoare sau pigment, arata foarte bine si uniform. Din pacate insa, dupa vindecarea pielii, rezultatul este dezamagitor. Liniile din spranceana sunt neclare si mai mult de jumatate din intensitatea pigmentului dispare, sau are un aspect nedorit. Spranceana nu arata cum ar trebui si nu pare naturala.

Binenteles, rezultatele depind in mare masura de culoarea si de calitatea pielii. Din proprie experienta afirm cu tarie ca aparatele de micropigmentare ce folosesc ace micro, foarte subtiri si flexibile, creaza rezultate satisfacatoare. La fel si metoda numita microblading, care este ceva mai buna. Insa Diamant Blading este mult peste asteptari!

Metoda Diamant Blading este foarte simpla si complexa in acelasi timp. Tehnica se realizeaza prin „zgarierea” suprafetei pielii la o adancime de maximum 0.5 mm, cu un diamant taiat special pentru a putea fi folosit in acest scop. Astfel, se pot crea linii atat de fine incat micropigmentarea spranceanei sa para fire de par reale, precis conturate.

Un alt avantaj extraordinar al acestei tehnici este vindecarea mult mai rapida a pielii. Datorita adancimii mici de penetrare a pielii si a preciziei cu care se lucreaza, pielea se vindeca foarte repede, pastrand astfel culoarea pigmentului foarte clara, si liniile foarte precise si fine totodata. Totodata, imediat dupa terminarea procedurii, sprancenele arata mai putin traumatizate decat la orice alta tehnica, dand astfel posibilitatea celei care a suportat o interventie de diamant blading sa poata aparea in public in ziua imediat urmatoare.

Diamantul este printre cele mai dure substante din lume, iar varful de diamant, special creat pentru blading, este deosebit de taios, din acest motiv trebuie luate masuri suplimentare de siguranta. Astfel, dispozitivul folosit in tehnica de diamant blading prezinta un accesoriu care opreste diamantul sa intre mai adanc in piele, decat este necesar, facand metoda foarte sigura.

Dispozitivul folosit in diamant blading arata ca un stilou. Stiloul este realizat din titan si are la un capat un diamant real, taiat special pentru a se potrivi unei proceduri de micropigmentare. Stiloul este fabricat in Elvetia, dupa toate standardele de precizie si calitate pentru care aceasta tara este renumita.

sprancene inainte si dupa diamant bladingsprancene inainte si dupa diamant bladingdiamant bladingsprancena dreapta inainte si dupa diamant bladingspranceana dreapta inainte si dupa diamant bladingfinete in detalii – inainte si dupa diamant blading

Daca doriti sa aflati care sunt preturile pentru diamant blading practicate de echipa studioului apasati aici, iar daca doriti sa vedeti pretul Roxanei Dumitru pentru acest serviciu apasati aici.

Ce spun clientele

Denisa Dumitras
★ ★ ★ ★ ★ 9 august 2018
Machiaj profesional realizat de specialisti, care este intotdeauna acompaniat de voie buna! Ca sa nu mai zic ca microblading-ul fir cu fir, cel mai fin, se realizeaza cu un mic diamant. ❤️ Ce sa mai… Tot ce are nevoie o femeie atunci cand iese din casa pentru a-si dedica timpul cuvenit.

Alte articole despre Diamant Blading

DIAMANT BLADING & EASY CUT vs MICROBLADING

TEHNICILE MANUALE DE CONTURARE PRIN FIRE descriere, asemănări si diferente     Roxana Dumitru, Unic Reprezentant in Romania al tehnicii Diamant Blading si Easy Cut, Expert Specialist si Owner al Studiourilor Roxana Dumitru, Trainer ...

Roxana Dumitru, despre tehnici mixte in dermopigmentare

Diamant Blading – Tehnica mixta „Hairstrokes & Shading”

    Implementată în România de către Roxana Dumitru, Make-up Artist desăvârșit și tehnician dermopigmentist cu experiență, tehnica „Diamant Blading” reprezintă cea mai nouă metodă de dermopigmentare a sprâncenelor prin metoda fir ...

Copyright © 2008-2022 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania