Extensii gene fir cu fir

extensii gene fir cu fir

Iti doresti sa poti avea genele mereu rimelate, dar totusi sa scapi de corvoada demachierii? Cum ar fi, daca la plaja, ai putea avea genele mereu conturate si cu mult mai mult volum? Iti ofer solutia ideala: aplicarea de extensii gene fir cu fir la salonul nostru din Bucuresti. Au un aspect natural, astfel ca este aproape imposibil ca cineva sa-si dea seama ca sunt aplicate, insa dau volum genelor naturale si intensitate maxima privirii, cum de altfel puteti observa in imaginile de mai jos.

Este necesara o intretinere periodica la 2, 3 sau 4 saptamani, in functie de calitatea genelor naturale si de modul de ingrijire al extensiilor.

  Pentru o ingrijire ideala a extensiilor de gene, iata cateva reguli de urmat:

 • pe toata durata in care purtati extensii de gene nu folositi nici un produs gras in zona ochilor (aici intra si produsele de machiaj de orice fel, in afara de produsele pudra);
 • Nu folositi produse de machiaj in zona ochilor!
 • Nu aplicati mascara pe gene (nu veti avea nevoie oricum datorita aspectului final al extensiilor de gene);
 • Evitati frecarea ochilor, precum si frecarea genelor deoarece orice actiune mecanica poate duce la ruperea genelor naturale!
 • Pentru demachiere folositi numai solutii pe baza de apa, neuleioase, deoarece uleiul deterioreaza adezivul pentru gene false (la noi în salon puteți achizitiona un produs special pt demachierea ochilor purtători de extensii de gene);
 • De asemenea, ochii trebuie sa fie spalati o data pe zi, cu apa si sapun special pentru ochi sau fata, de preferat seara, pentru a indeparta eventualele reziduuri de machiaj, sau praf, impuritati de peste zi, cat si sebumul secretat prin piele. Daca sarim peste aceasta etapa, din teama ca apa va afecta rezistenta si aspectul genelor, vom obtine exact opusul, si anume baza grasa formata din sebum sau din produse grase de machiaj va afecta rezistenta adezivului in timp, si astfel genele cad mai repede.

Aplicarea extensiilor este o operatiune laborioasa, asa ca trebuie sa te inarmezi cu rabdare. Extensiile nu sunt usor de pus si este nevoie de migala si precizie pentru ca rezultatul final sa fie uimitor;

Intervalul de aplicare difera in functie de mai multi factori: densitatea si volumul genelor naturale, densitatea si volumul ales pentru aplicarea extensiilor de gene.

La un ochi ce beneficiaza de un volum mic de gene naturale, la care se dorește o aplicare simpla, 1D, durata poate fi si de o ora.

La un ochi ce beneficiaza insa de volum mare de gene naturale, la care se doreste un volum extrem de la 3 fire in plus aplicate pe fiecare geana naturala (3D-6D), durata aplicării poate ajunge si la 3 ore si jumatate.

Recomandam sa veniti la aplicarea initiala de extensii de gene, sau la intretinere, demachiate la ochi, fara mascara, fond de ten, farduri rezistente, deoarece intervalul de aplicare se lungeste datorita timpului petrecut cu demachierea, si cu degresarea temeinica a genelor dupa demachiere. Un pas foarte important in aplicarea de extensii de gene il reprezinta curatarea si degresarea genelor naturale inainte de procedura, si daca pe gene se foloseste, imediat inaintea procedurii de aplicare a extensiilor de gene, un demachiant foarte uleios, acesta poate afecta rezistenta în timp a adezivului.

În lista de preturi găsiți și intervalele de timp alocate pentru fiecare tip de aplicare inițială sau întreținere, pentru a putea aproxima mai ușor timpul pe care îl veți petrece la noi.

  Pentru o înțelegere mai usoara a extensiilor de gene, vom detalia câteva particularități ale acestora.

 • lungimea extensiilor de gene este de la 4 mm (pentru extensiile de gene pentru pleoapa inferioara) pana la 20 mm (deși noi mai mult de 17 mm nu am folosit niciodată, și acelea fiind totuși exceptie). Media de lungime maxima de aplicat la ochi este 12-13 mm
 • grosimea este intre 0.03 mm (pentru extensiile de volum 6-12D) pana la 0.25 mm (pentru aplicarile fir cu fir). Noi însă recomandam pentru un fir de geana naturala mediu, ca și lungime și grosime, o grosime de 0.07 mm pentru un volum 3D, 0.10-0.12 mm pentru un volum 2D, și 0.15 pentru 1D
 • curbura este de mai multe feluri (în denumirea din catalog sunt: J, B, C, CC, D, L, LCD, LD). Curbura ajuta la corectarea anumitor particularități de forma ale ochilor, sau, alături de jonglarea cu anumite lungimi de gene, la adaptarea acestora la dimensiunea ochilor, a fetei, a distantei pana la sprancene.
  Ca explicație la ce ați citit mai sus:

 • 1D reprezinta 1 singur fir de extensie de geana aplicat pe un fir de geana naturala, prin tehnica fir cu fir;
 • 2D reprezinta 2 fire de extensii de gene aplicate pe un fir de geana naturala, prin tehnica fir cu fir;
 • 3D reprezinta 3 fire de extensii de gene aplicate pe un fir de geana naturala, prin tehnica fir cu fir;
 • 3D-6D reprezinta un mănunchi de 3-6 fire de extensii de gene aplicate pe un singur fir de geana naturala, prin tehnica de volum (se aplica direct un mănunchi întreg, astfel încât este greu de precizat dacă se aleg 3-4-5 sau 6 fire de extensii de gene deodata);
 • 6D-12D reprezinta un mănunchi de 6-12 fire de extensii de gene cu aplicate pe un singur fir de geana naturala, prin tehnica de volum (se aplica direct un mănunchi întreg, astfel încât este greu de precizat dacă se aleg 6-7-8 sau mai multe fire de extensii de gene deodata).

Extensiile de gene trebuie aplicate în funcție de recomandarea tehnicianului specializat în aplicarea acestora. Este necesar ca acestea sa fie adaptate ca și lungime și greutate la firul natural de geana, pentru a nu îl afecta în timp.

Când nu se tine cont de aceste aspecte, sau când tehnicianul nu este destul de pregătit încă sa cunoască aceste detalii, firele naturale de geana pot fi afectate și pot cădea mai repede, iar regenerarea acestora nu se poată face într-un interval optim.

Timpul de viata al genelor naturale este de 6-8 săptămâni, interval după care cad și cresc altele în loc. La momentul aplicării unui set de extensii de gene, firele naturale sunt în diferite etape de crestere. Unele sunt pui, abia crescuți, pe care nu se aplica de obicei extensii, altele sunt mature, iar altele sunt în ultima etapa de viata, și stau sa cada. Astfel încât dacă pana seara cade cate un fir, sa nu va speriați, deoarece este perfect normal.

Este indicat ca intretinerea este indicat sa fie facuta la 3-4 saptamani, deoarece la acest interval deja cad în jur de 30-40% din genele naturale, și cresc altele noi pe care se pot aplica din nou extensii de gene.

Extensiile trebuie sa cada împreună cu geana naturala. Dacă acestea cad separat, înseamnă că aplicarea nu a fost efectuata bine, sau intretinerea lor de acasă a fost defectuoasa. A se reciti paragraful de mai sus ce priveste ingrijirea genelor.

Extensiile de gene folosite de noi sunt realizate din material sintetic sau din par natural de nurca. Cele realizate din material sintetic sunt cele mai folosite, deoarece sunt prelucrate în foarte multe dimensiuni (grosimi, lungimi, curburi) și ajuta la realizarea oricăror corectii și artificii pentru orice tip de fizionomie. Extensiile de gene din par de nurca siberiana sunt gama de lux, deoarece costul de aplicare este mai ridicat, ele sunt mai scumpe și nu beneficiază de atâtea caracteristici, întrucât vin într-o singura grosime (aproximativ 0.10 mm). Deși sunt aliniate ca fiind de o singura lungime, se găsesc pe același rand lungimi mai mari sau mai mici, la fel ca și la genele naturale. Sunt mate, ca și firele naturale de gene, iar rezultatul final este unul ce imita perfect genele naturale.

 

extensii lungilungi dese si curbate

  extensii gene lungi gene lungi

 

Mai jos puteti vedea un exemplu de extensii gene aplicate atat pe genele superioare, cat si pe genele inferioare.

Gasiti aici oferta de pret pentru extensii de gene puse de echipa studioului.

Ce spun clientele

Anger Cristina
★ ★ ★ ★ ★ 8 decembrie 2018
Cel mai bun expert in tehnici de înfrumusețare! Recomand serviciile de extensii gene, micropigmentare si machiaj.
Alina Botica
★ ★ ★ ★ ★ 30 noiembrie 2018
A fost o experienta minunata. O echipa profesionista, rabdatoare si care m-a facut sa ma simt confortabil. Rezultatul final (extensii gene) a depasit asteptarile, o schimbare evidenta!
Ana Maria Constantinescu
★ ★ ★ ★ ★ 29 noiembrie 2018
Cele mai bune servicii pentru gene.Aici imi pun extensii de gene de peste 3 ani.
Cristiana G
★ ★ ★ ★ ★ 9 iunie 2016
Recomand cu mare incredere echipa Le Boudoir! Am descoperit ca extensiile de gene puse de un profesionist sunt foarte naturale si potrivite pentru fizionomia mea. Am rezolvat stresul machiajului de dimineata si sunt foarte incantata de faptul ca arat bine in orice moment al zilei fara prea mult efort. Fetele m-au consiliat cu privire la alegerea mea si la modul de ingrijire corect.
Roxana Rachieru
★ ★ ★ ★ ★ 8 iunie 2016
Mi-am dorit gene naturale si totusi cu volum, Andreea m-a ajutat sa aleg cea mai buna varianta, genele smocuri Double Volume. Am fost foarte incantata de calitatea exceptionala a produselor si profesionalismul de care a dat dovada. Recomand cu incredere echipa Roxanei Dumitru!
Ana Maria Margineanu
★ ★ ★ ★ ★ 11 Septembrie 2018
Pentru ca aici genele mele sunt perfecte!! ???
Mihaela Enache
★ ★ ★ ★ ★ 27 August 2017
The Best! Mulțumesc pentru cele mai frumoase genute ????
Christen Cristina
★ ★ ★ ★ ★ 30 Iulie 2015
Un Salon Superb cu o Echipa de profesionisti. Extensiile de Gene Perfect puse le am si acum aproape intakte Desi a trecut o Luna de cand le-am pus. Cu siguranta voi Reveni curand si cu incredere :* multumesc !

Alte articole despre extensiile de gene

Simetria si Asimetria feței

Nu stiu daca v-ati gandit vreodata la asta, dar oamenii prezinta asimetrii pe toata suprafata corpului: brate, picioare, sâni (femeile știu 🙂 ), pe față, jumatatea stângă diferă de jumatatea ...

Cum ingrijim extensiile de gene?

Eu ador extensiile de gene. Nu pentru ca le vand, sau pentru ca serviciile de aplicare extensii de gene se executa in cadrul salonului meu. Ci pentru ca iubesc felul ...

Galerie foto 1- Extensii gene | Echipa Studio Roxana Dumitru|

Sunt Andreea Barbu si sunt senior lashmaker in cadrul echipei Studio Roxana Dumitru. Cred ca foarte multe dintre voi ati apelat la extensiile de gene, daca nu ati facut-o, trebuie neaparat ...

Galerie foto 2 – Extensiile de gene |Echipa Studio-ului Roxana Dumitru|

Ma numesc Andreea Radoi, sunt senior make-up artist si lashmaker al echipei Studio Roxana Dumitru. As vrea sa incep, prin a va povesti despre extensiile de gene. Acestea variaza in functie ...

Galerie foto 1 – Extensiile de gene |Echipa Studio-ului Roxana Dumitru|

Sunt Andreea Barbu, senior lashmaker in cadrul echipei Studio Roxana Dumitru, si vreau sa iti prezint putin din filozofia mea despre extensiile de gene, cat si o parte din galeria ...

Copyright © 2008-2023 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania