Galerie foto 1- Extensii gene | Echipa Studio Roxana Dumitru|

Sunt Andreea Barbu si sunt senior lashmaker in cadrul echipei Studio Roxana Dumitru.
Cred ca foarte multe dintre voi ati apelat la extensiile de gene, daca nu ati facut-o, trebuie neaparat sa le incercati, veti deveni dependente, în sensul bun!
Pe langa faptul ca veti fi aranjate mereu, sunt foarte practice pentru ca economisesc timpul petrecut in fata oglinzii, In acelasi timp veti face  economie la produsele de make up, deoarece avand extensiile de gene nu mai veti mai simtii nevoia sa va dati cu nimic pe fata sau ochi.
Exista o varietate foarte mare de extensii de gene, diferite grosimi, masimi si culori. Deasemenea, exista si diverse tehnici de aplicare ale extensiilor.
Eu recomand clientelor mele sa se adreseze unui profesionist daca vor sa obtina rezultatul dorit.
 Pe piata sunt o multime de amatori care pun gene, si am vazut multe rezultate dezastruoase.
Cand va adresati unui profesionist, acesta va  v a analiza forma ochilor, fizionomia, si nu in ultimul rand genele naturale. Este foarte important sa adaptezi extensiile de gene , genelor naturale, pentru a nu le afecta pe acestea din urma. Am vazut multe cazuri, cand , pe niste gene subtiri si scurte s au aplicat extensii foarte lungi si groase.
Deoarece, multe cliente isi doresc un look natural, eu recomand marimi medii in general. Parerea mea este ca genele nu  trebuie sa sara in ochi, persoanele din jurul tau trebuie sa observe doar ca ti ai facut ceva care te a infrumusetat.
As vrea sa mai precizez in acest scurt articol si problema igienei genelor, deoarece am avut multe cliente care nu stiau cum se ingrijesc extensiile de gene deoarece au primit informatii gesite din alte surse.
Foarte important este ca extensiile de gene sa fie spalate in fiecare zi, ele trebuie ferite doar de produse care contin ulei, nu de apa si sapun. Ele trebuie pieptanate, pt ca se aranjeaza foarte frumos dupa.
Extensiile de gene au devenit un accesoriu de nelipsit din viata multor femei!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copyright © 2008-2022 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania