Galerie foto 1 – Machiajul de zi |Echipa Studio-ului Roxana Dumitru|

Indiferent ca mergi la serviciu, la o întâlnire sau pur si simplu ieși din casa, machiajul te va face sa te simti confortabilă cu tine.

Pentru un machiaj de zi , ai nevoie de puține cosmetice, este cel mai economic machiaj.

Acesta trebuie să fie natural si luminos, sa sublinieze subtil trasaturile si sa corecteze micile imperfectiuni.

Un fond de ten pe fata ,cu acoperire mică ,preferabil ( bb cream sau puteti amesteca putin fond de ten cu crema de fata pentru a obtine o acoperire mai light ), putin rimel pe gene pt a oferi expresivitate ochilor, blush si ruj in nuante naturale, reprezintă machiajul pe care îl poți purta zi de zi fara prea mult efort si intr un timp relativ scurt.

Este recomandat sa folosesti fond de ten pe fata  pentru ca, asa cum spunea o colega, citez : ” fondul de ten este ca o haină pt fata” si daca are si factor de protectie este ideal. Rimelul poate fi unul care nu încarcă foarte mult genele, iar rujul poate fi un simplu gloss chiar si transparent. Poti alege sa iti contureze putin si sprâncenele pentru  mai multă expresivitate.

Aveam o clienta care imi spunea ca ea se machiaza și  daca sta toata ziua in casa, pentru ca asta o face sa se simtă bine în pielea ei, ii da mai multa încredere si o infrumuseteaza.

Nu iti trebuie noțiuni de make up artist pentru a realiza acest simplu machiaj de zi.

In plus un machiaj de zi poate fi transformat foarte usor intr-unul de seara, conturand ochii mai intens cu fard, tuș sau un ruj intens pe buze.

Acestea fiind spuse, eu recomand machiajul de zi oricand, pentru ca este important cum arătam cu orice ocazie si este păcat sa nu apelam la aceste metode de infrumusetare daca tot au fost inventate pentru noi.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copyright © 2008-2022 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania