Galerie foto 2 – Extensiile de gene |Echipa Studio-ului Roxana Dumitru|

Ma numesc Andreea Radoi, sunt senior make-up artist si lashmaker al echipei Studio Roxana Dumitru. As vrea sa incep, prin a va povesti despre extensiile de gene.

Acestea variaza in functie de preferintele fiecaruia. Se poate aplica 1 fir, 2 fire (2D) pentru putin volum, 3 fire (3D) pentru un volum mai accentuat, iar pentru un volum extrem, exista tehnica russian volume.

Extensiile de gene sunt o metoda buna de a economisi timp, si pentru a arata perfect in fiecare zi. Aceastea sunt, in special, pentru femeile ocupate care nu au timp, dimineata, sa stea in fata oglinzii. Extensiile de gene se aplica pe fiecare fir de geana, in parte, avand o rezistenta de pana la sfarsitul ciclului de viata e genei naturale, care este in medie de 6-8 saptamani. Pentru a le purta pe o perioada mai lunga, este necesara intretinerea acestora, la 3-4 saptamani. Ca si specialist, recomand sa va adresati persoanelor cu experienta in domeniu, deoarece aceste stiu cel mai bine cum sa adaptaze extensiile de gene, in functie de forma ochilor, forma fetei si dorintelor dumneavoastra.

Adezivii folositi in aplicarea extensiilor de gene variaza din mai multe puncte de vedere, acestia fiind si pentru persoanele cu ochi sensibili. Anumite persoane recomanda curatarea extensiilor de gene, dupa 48 H, deoarece in mod normal, adezivul inca nu este uscat. Insa exista o metoda prin care creeand o anumita umiditate adezivul de usuca mai repede, nemaifiind necesara asteptarea acestei perioade. Este un truc pe care noi, la Studio Roxana Dumitru, il folosim zilnic. Cine doreste sa isi pastreze genele aplicate intacte pe un termen mai lung, recomand sa fie atat cu apa micelara, cat si cu apa si sapun, deoarece sapunul ajuta la dezinfectarea si curatarea in profunzime a ochilor. Trebuie sa evitati demachiantele pe baza de ulei sau crema, baile cu abur si sauna, pentru ca acestea reduc rezistenta si durata de viata a extensiilor de gene. Daca iti place sa te trezesti dimineata si sa te uiti in oglinda,fiind deja aranjata, nu ezita prin a-ti aplica extensiile de gene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copyright © 2008-2023 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania