Galerie foto 2 – Machiajul de mireasa |Echipa Studio-ului Roxana Dumitru|

Ma numesc Andreea Radoi, sunt senior make-up artist al echipei Studio Roxana Dumitru.

Astazi am placerea sa va povestesc despre unul dintre cele mai speciale machiaje, si anume machiajul de mireasa.

Cu toatele visam ca nunta noastra sa fie de poveste. De aceea, trebuie sa acordam o deosebita atentie tinutei, coafurii si in egala masura, machiajului. Inainte de a relizarea acestui tip de machiaj, incerc sa inteleg cat mai bine dorintele si asteptarile clientei. Deoarece miresele isi doresc sa ramana cu amintiri deosebite peste ani, rezultatul machiajului trebuie sa fie impecabil. Din experienta mea, ma satisface reactia clientelor in urma machiajului realizat, foarte multe spunandu-mi ca le-am facut sa se simta speciale.

Ca in realizarea oricarui tip de machiaj, este esential ca tenul sa fie pregatit prin aplicarea unor tratamente de curatare si hidratare. Pentru a arat bine in poze, trebuie sa insistati putin mai mult in aplicarea bazei. Iar pentru definitivarea machiajului, pudra este esentiala, deoarece aceasta lungeste ” durata de viata” a machiajului. La machiajul de mireasa, imi place sa folosesc atat nuante naturale, cat si nuante mai intense, in functie de preferintele clientei. Personal, imi plac nuantele de burgundy si fardurile irizante, pentru ca se potrivesc, indiferent de culoarea ochilor.Pentru un look glam, eu aplic gene false de tip banda, sau cu cateva zile inainte, extensii de gene, fir cu fir. Sprancenele au nevoie de o stilizare inainte de machiaj, care este bine sa fie realizata cu cateva zile inaintea evenimentului, pentru ca pielea sa nu fie iritata. Nuanta aleasa pentru conturarea acestora, trebuie sa fie asemanatoare cu firul sprancenei. Imi place foarte mult sa folosesc ilumator in nuanta perlei, deoarece ofera un aspect diafan. La machiajul buzelor, tin cont, pe langa numeroase alte aspecte, si de culorile din buchetul miresei.Pentru o mireasa indrazneata, recomand o culoare vie pe buze, de exemplu rosu si un usor degrade.

As vrea sa inchei acest articol, rugandu-va sa va adresati specialistilor, pentru a nu avea un machiaj de care sa nu fiti multumite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copyright © 2008-2023 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania