Galerie foto 1 – Extensiile de gene |Echipa Studio-ului Roxana Dumitru|

Sunt Andreea Barbu, senior lashmaker in cadrul echipei Studio Roxana Dumitru, si vreau sa iti prezint putin din filozofia mea despre extensiile de gene, cat si o parte din galeria mea de lucrari.

Cred ca foarte multe dintre voi ati apelat la extensiile de gene, daca nu ati facut-o, trebuie neaparat sa le incercati, veti deveni dependente, în sensul bun!
Pe langa faptul ca veti fi aranjate mereu, sunt foarte practice pentru ca economisesc timpul petrecut in fata oglinzii. In acelasi timp veti face economie la produsele de make-up, deoarece avand extensiile de gene nu mai veti mai simti nevoia sa aplicati nimic pe fata sau ochi.

Exista o varietate foarte mare de extensii de gene, diferite grosimi, lungimi si culori. De asemenea, exista si diverse tehnici de aplicare ale extensiilor.
Eu recomand clientelor mele sa se adreseze unui profesionist daca vor sa obtina rezultatul dorit.
Pe piata sunt o multime de amatori care pun gene, si am vazut multe rezultate dezastruoase.
Cand va adresati unui profesionist, acesta va va analiza forma ochilor, fizionomia, si, nu in ultimul rand, genele naturale. Este foarte important sa adaptezi extensiile de gene genelor naturale, pentru a nu le afecta pe acestea din urma. Am vazut multe cazuri, cand, pe niste gene subtiri si scurte s-au aplicat extensii foarte lungi si groase.

Deoarece multe cliente isi doresc un look natural, eu recomand marimi medii in general. Parerea mea este ca genele nu trebuie sa fie foarte evidente, persoanele din jurul vostru trebuie sa observe doar ca v-ati facut ceva care v-a infrumusetat.

As vrea sa mai precizez in acest scurt articol si problema igienei genelor, deoarece am avut multe cliente care nu stiau cum se ingrijesc extensiile de gene deoarece au primit informatii gesite din alte surse.
Foarte important este ca extensiile de gene sa fie spalate in fiecare zi, ele trebuie ferite doar de produse care contin ulei, nu de apa si sapun. Ele trebuie pieptanate, pt ca se aranjeaza foarte frumos dupa.

Extensiile de gene au devenit un accesoriu de nelipsit din viata multor femei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copyright © 2008-2022 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania