Galerie foto 1 – Machiajul de mireasa |Echipa Studio-ului Roxana Dumitru|

Sunt Andreea Barbu, junior makeup artist in cadrul echipei Studio Roxana Dumitru.

Machiajul de mireasa este poate cel mai important machiaj din viata unei femei.

El trebuie sa fie special, diafan si sofisticat in acelasi timp, si sa te faca sa te simti bine, acesta nu trebuie neaparat sa respecte tendinte sau tipare.

Nunta, fiind unul dintre cele mai importante evenimente, trebuie planificata din timp. Cum machiajul reprezinta un aspect important al acestui eveniment, el trebuie planificat pana in cel mai amanuntit detaliu. Recomandarea unui specialist in make-up este planificarea unei consultatii inainte de eventuala proba,sau machiajul propriu-zis, in care se vor pune la punct anumite aspecte legate de machiaj, in care se va vorbi despre tinuta, accesorii, coafura, tematica evenimentului, ce iti doresti de la un machiaj de mireasa, etc.

Eu recomand clientelor mele, ca inainte de machiaj sa isi faca un tratament cosmetic pentru fata (curatare,hidratare,etc), acest lucru este important pentru rezistenta machiajului. Machiajul trebuie sa reziste minim 24 de ore in ciuda emotiilor, stresului, temperaturilor de afara si altor conditii nefavorabile.
Marea majoritatea mireselor pe care le-am avut si-au dorit un look fresh, natural. Machiajul de mireasa, si in general orice tip de machiaj (exceptie facand cel fashion) nu trebuie sa te transforme, sa nu te mai recunoasca cei din jur, trebuie sa iti puna in evidenta trasaturile, sa le contureze frumos pentru a obtine rezultatul dorit. Exista binenteles si tipuri de machiaje mai accentuate, fiecare mireasa trebuie sa se simta speciala, iar daca este necesar un anumit tip de machiaj pentru a o face sa se simta astfel, atunci nu trebuie sa faca exceptie.

Culorile in machiajul de mireasa joaca un rol important, insa, sunt mirese carora le place un machiaj viu colorat, si altele care prefera nunantele mai pale, nude. Cand machiajul se realizeaza in culori, eu, ca si specialist, trebuie sa inteleg foarte bine ce isi doreste clienta, in afara de faptul ca este necesara consilierea de care vorbeam mai sus, in care aflu detalii importante legate de eveniment si de mireasa.

La urma urmei machiajul ca si celelalte „accesorii” trebuie sa te faca sa traiesti din plin emotia acestui eveniment important.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copyright © 2008-2023 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania