Galerie foto 1 – Machiajul de seara |Echipa Studio-ului Roxana Dumitru|

Numele meu este Andreea Barbu, si sunt junior makeup artist in cadrul echipei Studioului Roxana Dumitru.
Mai jos, am pregatit o galerie de poze cu machiaje realizate de catre mine, si am scris si cateva sfaturi pentru persoanele care doresc sa se machieze singure inaintea unui eveniment.

Pentru ca un machiaj de seara sa fie special trebuie sa fie alese cu grija culorile si texturile fardurilor. Culorile  folosite trebuie să fie adaptate la nuanta pielii, culoarea părului, culoarea ochilor, cât și vestimentația care va fi purtata.

Un alt aspect important este rezistența machiajului.

Mie imi place sa folosesc aerograful pentru ca asigura o rezistența de durata si in acelasi timp da un aspect natural tenului. Pentru doritoare, exista in comert varianta de aerograf ce poate fi folosit acasa, cat si produse aferente.

Luminile si umbrele definesc conturul fetei, asa ca pentru conturarea fetei folosesc un fond de ten mai inchis si pentru luminozitate un highlighter aplicate desigur tot cu aerograful, pentru a nu interveni cu pensula peste baza deja creata perfect. Iar la final nu trebuie să uităm de pudră, ea fixeaza foarte bine machiajul. Din punctul meu de vedere, spray-ul de fixare nu mai este necesar in acest caz, decât dacă vrem  sa incarcam tenul inutil.

In machiajul de seara, unii make up artiști aleg sa puna accent pe un singur element al fetei, ori conturează foarte bine ochii, ori buzele. Eu de obicei pun accent pe ambele elemente ale fetei ( ochi si buze ) , daca nu mi se cere altfel. Este o abordare care evidentiaza toate trasaturile in mod egal, si daca machiajul este realizat corect din punct de vedere cromatic, rezultatul este senzational.

La ochi se vede foarte bine glitter-ul cu  diverse irizatii, si cand spun glitter, ma refer la unul foarte fin, ca o pulbere, care se fixează pe ochi cu ajutorul unei baze aplicate inainte de acesta, asigurandu-i rezistenta in timp. Iar la buze, rujurile mate conturează foarte frumos buzele si sunt foarte rezistente. Deoarece multe rujuri mate usucă buzele, iti recomand sa folosesti un gloss pentru a-ti hidrata buzele, aplicat peste rujul mat folosit, sau înainte de începerea machiajului efectiv poti aplica pe buze un balsam hidratant, mai ales daca ai buzele uscate si crapate. Aplicarea balsamului pe buze inainte de ruj , are rol si de baza, în afară faptului că rujul se va așeza uniform, el va si rezista.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copyright © 2008-2023 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania