Galerie foto 1 – Tatuajul cosmetic |Echipa Studio-ului Roxana Dumitru|

Ma numesc Andreea Barbu, sunt make-up artist si dermopigmentist in echipa Roxanei Dumitru. Astăzi , am ales sa vorbim despre tatuajul cosmetic, in primul rand pentru a demonta niste „mituri” despte acestea.

Multe femei, cand aud de tatuarea sprancenelor se sperie deoarece in mintea lor apar acele imagini văzute pe strada cu femei care au tatuaj ul acela plin, verde-albastrui si cu o formă ciudata. Vreau sa precizez, ca acele tatuaje dezastruoase, sunt facute acum mult timp, de către persoane fara cunoștințe în domeniu, si fiind permanente durează toata viata.

Cand va hotărâți la un tatuaj cosmetic,fie la sprâncene, fie la ochi sau buze, este esential sa va consultați cu un profesionist in domeniu. Tineti cont ca acesta este un ” accesoriu” care va ramane mult timp pe fata voastră, si trebuie să fie reușit. Specialistul stie ce vi se potriveste in functie de fizionomia si personalitatea fiecareia, el măsoară cu atenție astfel încât sprâncenele sa iasa simetrice.

Tatuarea  semipermanenta a sprancenelor este de mai multe feluri. Fir cu fir pentru un look foarte natural, aceasta metoda este manuala si consta in trasarea unor linii foarte fine care imită indeaproape firele naturale din spranceană.

Si mai exista metoda de tatuaje a sprâncenelor pe plin, in care se foloseste aparatul de tatuat, aceasta da un aspect de sprâncene machiate. Metoda din urmă, eu personal o recomand , persoanelor care se machiată in general, mai tot timpul.

In alegerea culorii,  trebuie sa avem cunoștințe solide despre piele ( subton, ton etc) cât și despre pigmentii de pe piata.

In functie de tipul de ten pe care il are fiecare, tatuajul poate dura intre 1 an si 2 ani. Pentru a-l menține pe piele cât mai mult timp el trebuie ferit de soare ,în special, dar si de alti factori, cum ar fi peeling-urile.

Tatuajul cosmetic cuprinde si zona ochilor si buzele. Puteti alege o linie discretă de tuș pe pleoape, sau o culoare naturală pe buze.

Acest tatuaj, facut cum trebuie, va conturează foarte frumos , cele mai importante trăsături ale fetei

4 thoughts on “Galerie foto 1 – Tatuajul cosmetic |Echipa Studio-ului Roxana Dumitru|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copyright © 2008-2023 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania