Interviu cu Roxana Dumitru pt. Business Boutique | Money Chanell

De curand am avut placerea sa o cunosc pe Gabriela Cenusa, reporter si prezentator la Money Chanell, in cadrul emisiunii Business Boutique.

Mi-a propus un interviu in care sa vorbesc despre mine, despre parcursul meu profesional pana in acest moment, despre impliniri, greutati, si tot ce inseamna viata unui antreprenor.

Este un interviu in care am vorbit despre multe aspecte din viata mea, care ma rascoleste si totodata imi da putere sa merg mai departe. Este despre mine, despre o femeie implinita, care mai are de parcurs mult pana sa ajunga in locul ideal din punct de vedere al business-ului, dar care isi doreste foarte mult si merge tot inainte.

La momentul filmarii eram (foarte) insarcinata ­čÖé , urmand sa nasc imediat la 2 zile dupa, primul meu copil, lumina ochilor mei, pe Sebi.

Acum se poate spune ca am doi copii, al doilea fiind salonul, care imi ofera atat incercari cat si impliniri si satisfactii zi de zi.

Pentru cine are rabdare, va las sa urmariti interviul.

Partea I:

8 June 2013 13:37

A fost o placere sa o cunoastem pe Roxana Dumitru, o persoana extraordinara, dar si un make-up artist de succes.De asemenea multumiri penntru tinuta superba Madalina L'azur.

Publicată de Business Boutique pe Sâmbătă, 8 Iunie 2013

Partea II:

8 June 2013 15:14

A fost o placere sa o cunoastem pe Roxana Dumitru, o persoana extraordinara, dar si un make-up artist de succes. (part 2)De asemenea multumiri penntru tinuta superba Madalina L'azur!

Publicată de Business Boutique pe Sâmbătă, 8 Iunie 2013

 

 

 

 

De-a lungul vietii am fost si tot sunt intrebata de foarte multe ori cum e viata de make-up artist? Se castiga bine?

Raspunsul meu este: daca iti place ceea ce faci, vei castiga bine facand orice. Si totodata nu iti va fi greu pentru ca facand ceea ce iti place, nu vei simti ca muncesti nici o zi din viata.

Daca insa interesul este doar de natura financiara, atunci poti sa te lasi pagubas, deoarece acest interes nu suplineste talentul si relaxarea de a nu munci, ci din contra, pune o presiune si o greutate pe umerii tai, zilele vor parea mai lungi, si munca, desi poate insemna minim de efort fizic sau intelectual, va parea o corvoada.

Cand eram copil, lumea era concentrata pe meserii practice, cu venit vizibil imediat. Copiii nu erau indrumati decat rareori catre meserii de creatie. Acum insa, vremurile s-au schimbat, si ne putem orienta catre orice directie cand vine vorba despre a fi productiv. Cerul este limita, dupa cum se spune in popor.

 

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copyright © 2008-2023 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania