Colectia Aryana Karen 2018

Luna trecuta, colega noastra, Andreea Barbu, a realizat machiajul pentru modelele ce au purtat rochiile de mireasa din colectia Aryanna Karen 2018, in cadrul unei sedinte foto pentru catalogul colectiei.

Tema machiajului a fost aleasa de catre Ana Maria Lungu, creatoarea brandului Aryanna Karen, in ton stilul colectiei, cu tema locatiei si cu lumina aleasa de catre fotograf, insa adaptarea a fost realizata de catre colega noastra Andreea.

Ochii au fost conturati mediu, pentru a crea contrastul necesar in fotografie, in nuante calde de maro. S-a realizat un machiaj tip banana inchisa cu un degrade de la bej, maro sidefat deschis, maro inchis, si negru spre terminatie. Coltul extern al ochilor a fost finisat intr-o linie taioasa, pentru a imita efectul de eyeliner,  si pentru a crea un lifting superb pe aceeasi directie cu sensul de curbura al genelor.

Sprancenele au fost conturate usor, pe forma ombre, cu unghiul intern mai deschis, si pierdut spre centrul fetei, si terminatia mai accentuata. Este un trend nou in machiaj, din ce in ce mai cerut de catre cliente, si din ce in ce mai preferat de catre makeup artisti.

Blush-ul a fost ales intr-o nuanta naturala, ca o imbujorare usoara a fetei, si a fost completat de catre o modelare foarte usoara, si un iluminator rose pentru a crea volumetrie pometilor.

Rujul a fost ales ca si o completare fireasca a machiajului realizat, in contrast usor cu nuantele calde de la nivelul ochilor. Si la buze s-a mers pe un stil ombre, ce creaza si mai mult volum, fara sa fie totodata extravagant. Nuantele usor reci evidentiaza atat culoarea ochilor, cat si machiajul pe de-a intregul, si dau totodata luminozitate la nivelul gurii, deoarece o nuanta rece, creaza un efect de dinti mai albi.

Baza machiajului a fost realizata cu aerograful, pentru a crea o rezistenta mai mare a bazei de machiaj, aspect esential in cadrul unei sedinte foto, pentru a nu se insista prea mult ulterior cu retusuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copyright © 2008-2023 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania