Prima pagina

Stii ca esti frumoasa, dar vrei sa fii si mai frumoasa pentru o iesire in oras, un eveniment, o intalnire cu barbatul-visurilor sau orice alta activitate de peste zi? Nu stii cat esti de frumoasa, dar simti ca poti deveni cu tehnicile potrivite si cu profesionisti adevarati alaturi? Te pregatesti sa devii mireasa si vrei ca machiajul tau sa reziste emotiilor si sa te faca sa te simti ca o regina a frumusetii? Atunci, lasa-te cu incredere pe mana Roxanei Dumitru si a echipei sale pentru a arata minunat oriunde si oricand.

 

Machiajul semi-permanent, extensiile de gene, cursurile de automake-up sunt cateva dintre trucurile la care puteti apela pentru a va simplifica diminetile, urmand ca la evenimentele speciale sa va stam la dispozitie, la salon, sau in locatia aleasa de dvs, pentru un machiaj de vis.

 

„Sunt Roxana Dumitru, expert make-up artist, trainer dermopigmentist si expert design sprancene. Experienta vasta, de peste 19 ani, in domeniul frumusetii si pasiunea cu care imi fac clientele fericite ma recomanda. Daca vrei sa primesti complimentul suprem “ce frumoasa esti!” te astept sa ma vizitezi pe mine,sau pe membrii echipei mele.

 

Frumusetea naturala se invata sau se obtine alegand specialisti preocupati de TINE, nu de succesul desenului pe care ti l-au facut. Daca vrei sa fii FRUMOASA te astept la Studioul meu de Frumusete.”

Anunt pentru make up artist in Bucuresti

Daca esti pasionat de domeniul machiajului, dar numai daca esti cu adevarat pasionat si vrei sa inveti mai mult, sa muncesti pe branci, sa evoluezi alaturi de o echipa creativa, intr-un salon de calitate, sa devii make up artist Bucuresti – contacteaza-ma. In sectiunea de articole un make up artist incepator poate gasi sfaturi utile.

 

Alaturi de mine, o echipa intreaga de make-up artisti va sta la dispozitie pentru realizarea unui machiaj de vis. La cerere, putem asigura hair stylist si fotograf profesionist in Bucuresti.

 

Toate fotografiile si filmarile de pe acest site reprezinta exclusiv munca si activitatea mea si a echipei mele si multe din ele sunt realizate de acest fotograf.

Copyright © 2008-2022 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania