Relatia mea clientele – Jurnal 30.12.2021

Astăzi am avut o zi memorabila.
Ca de altfel multe zile în ultima vreme. De 2 ani, de când evoluția mea spirituala a prins avânt și este pe un trend ascendent accelerat, toate clientele care apelează la serviciile mele  ma aleg pe mine, si vin, din mai multe motive. Conștient sau inconștient.
Să explic.

Aleg conștient in ideea ca își doresc un serviciu premium, și pentru asta asta fac research mult înainte, cauta si ma găsesc pe mine.
Inconștient, pentru ca sunt atrase și de alte aspecte.

Spun asta pt că energetic, eu am crescut mult. În septembrie 2020, nivelul meu de conștiință era la 200. Eu eram extrem de fericită, pt ca 200 este nivelul curajului. Este granița dintre nivelele inferioare și nivelele superioare de conștiința. E un nivel neutru, însă eu eram extrem de fericita să fiu la acel nivel, la cât de diferit (în sensul bun) se simțea să fiu acolo față de cum mă simțisem până la acel moment.

Pt mine era wow. Nu știu de la ce nivel am pornit în evoluția mea, dar prin comparație, nivelul 200 era extrem de sus. Și acum, sunt și mai sus, mult mai sus. Am avut 2 ani intenși din punct de vedere emotional si energetic, cu multe constientizari și multă învățare, iar acum sunt într-un stadiu mult echilibrat, în înțelegere, acceptare, iertare, iubire.
Pe principiul rezonanței, multe dintre persoanele cu care intru în contact sunt în aceeași zonă a nivelului de conștiință. Poate puțin mai jos, poate puțin mai sus. Dar clar experiența la acest nivel este una extraordinară de fiecare dată, cu fiecare persoană în parte.

Am învățat cum sa îmi creez un câmp în care să intre doar persoanele potrivite pentru mine, persoanele cu intenții benefice, care să îmi fie de ajutor în evoluția mea spirituală si eu sa le fiu de ajutor lor. Am devenit terapeutul care îmi doream sa fiu, deoarece dintotdeauna mi-a plăcut zona de psihoterapie, dar nu cea clasica, ci una bazata si pe nevoile sufletului, pe energetic.

Și uite asa, clientele mele, au devenit adevărați profesori pentru mine, și eu pentru ele. De la fiecare persoană cu care intru în contact am de învățat ceva, și invers.

Astăzi am cunoscut o femeie excepțională, cu care am petrecut în jur de 4 ore minunate. Este extraordinar cum de la discuțiile pe care le aveam pana in anul 2020, acum totul se învârte in jurul zonei mistice, spirituale. Discutăm despre energii, despre terapii, despre traume, întuneric, vindecare. Eu aduc aport prin experiența și cunoașterea mea si primesc deopotriva înapoi.

Am schimbat impresii despre relația de cuplu, despre sine, despre umbre si vindecarea lor, despre terapii complementare, despre cursuri și comunicare. La final amândouă eram extrem de pline de recunostinta pentru acest timp petrecut împreună, și în plus, ea a plecat cu niște sprâncene minunate, adaptate personalității ei, și încadrate pe tiparul ei estetic și emotional.

Ma simt minunat dupa fiecare experiență de genul, deoarece simt că îmi aduc contribuția la creșterea nivelului de conștiință universal, făcându-mi în același timp meseria pe care o iubesc.
Sunt recunoascatoare.

PS: Să vă arăt și sprâncenele lucrate.
Aveau o conturare anterioară creată din mai multe ședințe de micropigmentare nereușite.
La ultima ședință intenția fusese de a se crea un efect natural de fire, însă forma nu a fost cea mai potrivită pentru fizionomia clientei mele, ii cobora spranceana mult prea mult pe arcada, pe stil mai androgin, astfel încât dupa 6 luni a apelat la mine ca să o ajut să o îmbunătățesc.

Eu sunt de principiu ca femeile să rămână femei, și aici mă refer la a-și pastra feminitatea. Universul ne-a lăsat femei întocmai ca să învățăm principiile feminității.  Mulți specialiști lucrează după trenduri, și după cum e moda. Eu lucrez după cum se potrivește mai bine fizionomiei si personalității purtătoarei, astfel încât reacția clientei cand se vede in oglindă sa fie: „ce frumoasă sunt!”

Din punct de vedere estetic, am creat o ridicare ușoară a sprâncenelor, am decolorat putin 2 fire care erau mult prea lungi și ar fi ieșit din forma nou creată, și am luminat puțin spațiile dintre firele din capul sprâncenelor.
Dupa vindecare aspectul devine mult mai natural, si încadrează mult mai plăcut fizionomia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copyright © 2008-2023 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania