Salveaza Feminitatea

 

Pe lânga sănătate, cancerul îi răpește unei femei și expresivitatea.

Nu-l lasa sa reușească!

Prin micropigmentare, o femeie bolnava de cancer își poate recăpăta sprâncenele pierdute în tratamentul cu citostatice, și odată cu ele, își poate recăpăta o parte din demnitate și din frumusețe.

 

În lupta cu o afecțiune cumplită cum este cancerul, feminitatea e ultimul lucru la care se gândește o femeie, și adesea, cel dintâi sacrificat. Pentru că important este să se facă bine cu orice preț, și vede ea după.

Astfel, o femeie acceptă cu mult curaj că își va pierde podoaba capilară, sprâncenele, genele și sânii, elementele de feminitate care o fac de multe ori să se simtă unică, frumoasă și întreagă. Apoi, după ce acestea dispar, apare un sentiment cumplit de depersonalizare, de parcă boala ar dori să-și adjudece și femeia în sine, nu doar sănătatea ei.

 

În acel moment, preocuparea sa pentru feminitate și frumusețe devine un scut de optimism și speranță în lupta sa cu boala, o însuflețește și-i dă curajul necesar să meargă înainte. Să știe că este în continuare frumoasă și feminină înseamnă că vrea să trăiască și să redobândească tot ceea ce boala i-a luat. Și o ajuta să prindă curaj și să meargă înainte în credința că se va face bine.

Eu, Roxana Dumitru, top trainer si expert tehnician dermopigmentist, ofer servicii gratuite de tatuaj cosmetic pentru femeile care se afla in situatia de a lupta cu cancerul.

În ziua de azi o femeie bolnavă de cancer sau în recuperare, poate apela la micropigmentare pentru a-și micropigmenta sprâncenele pierdute.  Ea are nevoie de acces la informație și cel mai important, de gratuitate pentru aceste servicii – care deși nu sunt decontate de către Stat, la fel cum sunt în prezent, operațiile de reconstrucție mamară, eu le execut gratuit.

Mai jos puteți vedea câteva exemple de sprâncene afectate de tratamentul cu citostatice, care se afla în stadii diferite de caere a firelor din sprânceană Pierderea părului de pe cap și de pe față, incluzând genele și sprâncenele este o consecință a tratamentelor agresive de chimioterapie și radioterapie – tratamente care salvează vieți, dar implică acceptarea faptului că nu te lasă la fel cum erai înainte.

 

Dacă ai suferit pierderea sprâncenelor în urma tratamentele cu citostatice, sau cunoști pe cineva în această situație, trebuie să știi că există o metodă numită tatuaj cosmetic sau micropigmentare, prin care iți pot fi conturate semipermanent sprâncenele, pentru a te bucura din nou de feminitate și expresivitate.

După ce boala este învinsă și tratamentul se termină, părul poate crește din nou la loc. Trucurile de înfrumusețare specific feminine, cum ar fi folosirea perucilor, a pălăriilor sau a bandanelor, machiajul mai puternic și redesenarea sprâncenelor sunt la îndemână în acest proces de regenerare. Cu toate acestea, sunt situații în care pierderea este irecuperabilă și trebuie să apelezi la soluții de lungă durată. Iar micropigmentarea vine ca un răspuns la nevoile tale.

Executată de un profesionist în înfrumusețare, micropigmentarea (tatuajul cosmetic) îți asigură un rezultat foarte bun pe termen lung, procedura este sigură și nedăunătoare, iar tu te poți bucura mai mult timp de o forma frumoasă a sprâncenelor desenate semi-permanent.

 

Ce presupune micropigmentarea?

Pentru tatuajul cosmetic al sprâncenelor se aplică, prin ustensile sterile, de unica folosință, pigmenți de culoare ce imita firul natural, în stratul superior al pielii, ceea ce asigură efectul de lungă durată al procedurii.

Timpul de lucru este de 2 ore și jumătate, iar procesul complet de vindecare ține aproximativ 5 săptămâni.

Pigmenții utilizați sunt testați dermatologic și adaptati la normele europene.

Culoarea obținută este în ton cu culoarea naturală.

Procedura se efectuează în condiții de igienă maximă și doar cu consumabile de unică folosință.

Sunt necesare retușuri periodice.

Pentru detalii complete referitor la procedura de dermopigmentare a sprâncenelor puteți vizita link-ul de aici

Mai multe detalii despre demersul Salvează Feminitatea, cât și despre diferența din punct de vedere al particularităților tehnice, dintre o clienta și o pacientă, puteți citi aici

Micropigmentarea se poate face indiferent de sex sau vârstă și este un procedeu atestat din punct de vedere al legislatiei din România. Momentan serviciile de micropigmentare nu sunt subvebtionate de catre statul roman.

Ele sunt oferite gratuit doar sub forma de voluntariat de către mine, Roxana Dumitru, specialist și trainer in dermopigmentare.

 

Pentru detalii și programare:

tel : +40735778748 ( dati click pe numarul de telefon pentru a intra in legatura directa cu noi)

*programarea și discuția se face doar prin mesaj whatsapp

Alte articole despre campania Salveaza Feminitatea

Salveaza Feminitatea – Dermopigmentarea sprancenelor in cazuri medicale

   Salvează Feminitatea este despre a reda frumusețea naturală femeilor ce suferă de cancer, și trec prin cumplitele tratamente cu citostatice, care le lasă pentru o perioadă lungă fără podoabă capilara, ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copyright © 2008-2023 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania