Exemple de machiaj inainte si dupa, before & after

camelia inainte de machiajcamelia dupa machiajefectul machiajuluifoto: Claudiu Ionescu www.fotografiistudio.com
hair: Viorel Arsenie
andreea inainte de machiajandreea dupa machiajmachiajul finalfoto: Claudiu Ionescu www.fotografiistudio.com
hair: Viorel Arsenie
denisa inainte machiajdenisa dupa machiajmachiaj transformare
foto: Claudiu Ionescu www.fotografiistudio.com
hair: Viorel Arsenie

Pozele before & after sunt facute in aceeasi lumina, din aproximativ aceleasi unghiuri si nu au suferit nici o modificare sau prelucrare digitala sau de orice alt gen. Pozele stilizate care le succed nu respecta aceste norme.

Sunt machiaje realizate pentru a evidentia importanta machiajului, insa a unui machiaj profesional, realizat de un profesionist. Conteaza in egala masura, atat produsele folosite, cat si tehnica de aplicare si de realizare a machiajului. De cele mai multe ori un machiaj poate schimba o persoana, insa nu neaparat in sensul bun. De aceea trebuie aleasa cu atentie make-up artistul care se va ocupa de dumneavoastra, in cea mai importanta zi din viata, in ziua nuntii, dar si cu alte ocazii. Machiajul face o diferenta foarte mare si la o sedinta foto, deoarece priceperea fotografului nu poate substitui un machiaj realizat ca la carte.

In pozele de mai jos puteti vedea schimbarea de la o fata nemachiata, cu eventuale imperfectiuni, la o fata corectata prin machiaj. Puteti vedea totodata importanta unui pensat corect realizat de un profesionist in arta remodelarii sprancenelor. Pozele au fost realizate tocmai in acest scop, iar efectul il puteti vedea si singure, majoritatea fotografiilor nefiind prelucrate. tocmai ca dumneavoastra sa puteti vedea chiar si textura tenului. Machiajele au fost in totalitate realizate folosind tehnica de Airbrush (aerografie).

In plus, pentru primele 3 seturi de fotograii, fiecare machiaj a pornit de la un concept stilistic care sa se potriveasca respectivei persoane. Acest concept a fost completat si prin elemente de vestimentatie, prin hair-styling si prin iluminare, aici cunoscandu-se lucru in echipa. Fotografiile au fost facute de Claudiu de la Claudiu Studio Foto.

blonda inainte de machiajblonda dupa machiaj

bruneta inainte de machiajbruneta dupa machiaj

roscata inainte de machiajroscata dupa machiaj

inainte de machiajdupa machiaj

inainte de makeupdupa makeup

Pozele de mai jos sunt facute inainte si dupa machiaj, in aproximativ aceeasi lumina si din acelasi unghi, fara editari suplimentare in photoshop.

diana inainte de machiajdiana dupa machiaj
denisa inainte de machiajdenisa dupa machiaj
bianca machiaj inaintebianca machiaj dupa
mariana inaintemariana dupa
alina inainte de make-upalina dupa make-up
simona inainte de machiajsimona dupa machiaj
inainte de machiajdupa machiaj

Alte exemple inainte si dupa

Te invit sa „colaboram”

Nu, nu este un anunț de angajare. Sunt Roxana Dumitru, si acesta este un anunț de colaborare între mine și tine, potențiala mea clientă. Stiu cu certitudine că toată lumea își ...

Galerie foto 1 – Machiajul de seara |Echipa Studio-ului Roxana Dumitru|

Numele meu este Andreea Barbu, si sunt junior makeup artist in cadrul echipei Studioului Roxana Dumitru. Mai jos, am pregatit o galerie de poze cu machiaje realizate de catre mine, si ...

Copyright © 2008-2021 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania