Ștergerea cu laser in cadrul procedurii de micropigmentare

Am decis sa pornesc o serie de video-uri in care sa prezint diferite cazuri pe care le intalnesc si pe care le lucrez in cabinet.

Azi vreau sa povestesc despre o procedura pe care eu o lucrez de ceva vreme, ca atare am si rezultate vindecate destul de multicele.

Sunt cliente, unele ale mele, altele facute de alti tehnicieni, care au nevoie de cate o modificare de nuanța a pigmentului din sprâncene. Ba ca isi schimba culoarea parului (de fapt asta e cea mai des intalnita cauza), ba ca se creaza depozite de pigment in piele, la cele care isi improspateaza micropigmentarea des, din cauza lipsei de fire de par in sprancene. Motivele sunt, si nu neaparat importante. Important este ca exista solutie, si de ceva vreme eu o rezolv in aceeasi ședință folosindu-ma de laser. Cazurile cele mai dese se prezinta cu culoarea răcită, adica culoarea vireaza spre gri in piele. Si motivul nu e neaparat ca se modifica nuanta, ci faptul ca isi incalzesc nuanta parului, care in contrast cu culoarea rece din sprancene, creaza un contrast de complementaritate, si se scot in evidenta una pe cealalta. Adica daca din brunet, ma fac blonda, intai trec printr-o faza de aramiu, adica cu sub-ton orange puternic. Care in contrast cu gri-ul, arata ca nuca-n perete.

Ideea e ca se poate deci, si nu adaugand culoare in piele, cum se intampla la procedura de neutralizare, ci eliminând.

Da, sunt si mici riscuri, si anume la vindecare, exista posibilotatea ca pigmentul nou inserat sa fie preluat de sistemul limfatic si sa fie eliminat mai mult decat s-ar fi vrut, adica sa fie nevoie de un retus dupa aproximativ 6-8 saptamani, insa rezultatul oricum este mult mai estetic din prima secunda, deci merita efortul. Trebuie sa mentionez ca nu se poate corecta orice intro singira sedinta. Insa detaliile se discuta particular, cu fiecare clienta in parte.

Iată câteva exemple de astfel de situații în care am lucrat ștergere cu laser, si apoi am executat procedura de micropigmentare imediat după.

În exemplul următor veți putea vedea și varianta vindecată.

Micropigmentare fir cu fir corecție - vindecat

Sper ca fost interesant materialul

Si mai vorbim…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copyright © 2008-2023 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania