Tatuaj ochi

Deși această pagină ar trebui să înceapă cu descrierea procedurii de micropigmentare a ochilor, eu voi începe prin a vă lasa un video cu o recenzie a unei bune prietene si clienta totodată, Gabriela, care a fost de acord să îmi spună câteva cuvinte despre cum a decurs pentru ea procedura, cum s-a vindecat, și cum se simte acum.

Gabriela a optat pentru procedurile de micropigmentare ochi și buze. In video procedurile sunt vindecate complet, iar Gabriela nu poarta machiaj absolut deloc, tocmai ca sa se poata vedea clar efectul conturarii semi-permanente.

In imaginea alaturata puteti vedea cum arata procedura de tatuaj la ochi imediat dupa ce a fost executata.

Procedeul folosit pentru tatuarea ochilor este acelasi descris la sprancene, tehnica se numeste micropigmentare. La operatiunea de tatuat ochi putem vorbi de doua zone si anume pleoapa superioara si pleoapa inferioara. Conturul poate fi realizat doar pe una dintre zone, sau pe amandoua. Practic se introduce sub piele un pigment care va imita conturul ochilor, asa cum se face el in machiajul clasic.

Avantajele folosirii tatuajului ochilor sunt:

  • economisiti timp pretios „avand” conturul pleoapelor cu dv. tot timpul
  • nu trebuie sa va mai chinuiti cu precizia conturului, cu linii tremurate sau inegale
  • nu va mai puteti manji sau murdarii cu tus la ochi
  • in cazul in care lacrimati sau chiar plangeti, nu mai aveti o problema cu intinsul sau cursul tusului
  • puteti merge linistita la piscina sau la mare, contactul cu apa nu mai va da bataie de cap
  • nu mai cheltuiti bani pe creioane dermatograf sau pe tus si pensulite

 

Se poate apela la machiaj permanent pentru ochi pentru a se efectua o corectie, un lifting aparent al ochilor, sau doar penru un „lash enhancement”, un contur fin trasat pe linia genelor pentru a intensifica privirea, cum se poate vedea si in poza imediat urmatoare.

Pentru orice varianta ati apela, cu siguranta efectul va fi de remarcat.

Pe lângă o conturare printre gene proaspăt realizată, poza de mai sus prezinta totodata si o micropigmentare fir cu fir a sprancenelor vindecată.

Acelasi tip de conturare printre gene se poate vedea și în imaginea imediat următoare. Procedura este proaspăt realizată, urmand ca dupa vindecare sa capete un aspect mai natural.

 

In contrast, exemplul din poza următoare reprezinta o persoana ce suferă de alopecie totala, adică nu mai are fire de par pe cap, sprâncene, linia genelor.
In acest caz, procedura de micropigmentare este o necesitate, mai ales pentru femei, deoarece prin aceasta se recreează umbrele și conturul ce lipsesc, și dau feminitate privirii.
În acest caz am creat o umbra usoara si in partea inferioara a ochilor, pe pleoapa inferioară. Dupa vindecare, aspectul aici va fi o umbra usoara, iar pe pleoapa superioara ochiul va arata conturat, ca si cum ar fi machiat cu eyeliner, si usoare umbre pe langa.

 

tatuaj ochi inainte si dupatatuaj ochi pleoapa superioarainainte si dupa tatuaj

 

Mai jos puteti vedea cateva rezultate vindecate:

In imaginea de mai jos puteti vedea un Eyelash Enhancement, sau, in traducere, o intensificare a liniei genelor prin micropigmentare. Rezultatul din poza este vindecat complet, iar clienta poarta mascara pe gene. Umbra care se vede printre gene este rezultatul procedurii de micropigmentare.

In imaginea de mai jos se poate vedea un eyeliner discret, vindecat. Culoarea este foarte intensa si frumoasa, iar ochiul a căpătat un aspect alungit.

 

In exemplul de mai jos avem un înainte / după , in care imaginea dinainte este realizata imediat dupa terminarea procedurii, iar imaginea de după este realizata după ce procedura de micropigmentare a ochilor s-a vindecat complet.

Un contur eyeliner realizat de la jumatatea ochiului spre exterior, intr-o linie ascendenta ce imita linia de tus.

Un contur eyeshadow ce consta in crearea unei umbre pe pleoapa si pe coltul extern al ochiului, pentru crearea efectului de lifting al ochiului, la o pleoapa cazuta (descendenta).

De luni pana joi, in intervalul orar 09:00 – 14:00, avem Happy Hour, si beneficiati de un discount de 20% la toate serviciile echipei

Va asteptam cu drag!

Gasiti aici preturi pentru tatuajul ochilor practicate de echipa studioului, iar aici gasiti pretul aceluiasi serviciu executat de Roxana Dumitru

 

Alte articole despre tatuajul ochilor

Te invit sa „colaboram”

Nu, nu este un anunț de angajare. Sunt Roxana Dumitru, si acesta este un anunț de colaborare între mine și tine, potențiala mea clientă. Stiu cu certitudine că toată lumea își ...

Despre sprancene rosii / albastre / violet – cu Roxana Dumitru

De cate ori interacționez pt prima data cu o persoană pe partea de dermopigmentare, trec printr-un proces de explicații, de „educare”, despre ce înseamnă tatuaj si micropigmentare. Sunt Roxana Dumitru, si ...

Galerie foto 1 – Tatuajul cosmetic |Echipa Studio-ului Roxana Dumitru|

Ma numesc Andreea Barbu, sunt make-up artist si dermopigmentist in echipa Roxanei Dumitru. Astăzi , am ales sa vorbim despre tatuajul cosmetic, in primul rand pentru a demonta niste „mituri” ...

Copyright © 2008-2022 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania