Tatuaj sprancene – tehnica micropigmentarii

CUPRINS:
Ce trebuie sa urmariti la o tehnica de micropigmentare a sprancenelor realizata corect!
Cum decurge sedinta de tatuaj sprancene?
Reguli IMPORTANTE!!
In ce consta tatuajul cosmetic al sprancenelor?
Tehnici de dermopigmentare realizate cu ajutorul aparatului clasic

Tehnica Fir cu Fir din aparat (cea mai naturala)
Shading (Umbrire), Powder, Ombre
Tehnica manuala – Microblading
Tehnica Mixta (Hybrid)

Mentiuni importante
Vindecarea si cat rezista pigmentul in piele
Sprancenele dupa 1 an
Micropigmentarea la barbati

tatuaj sprancene inainte si dupa

Tatuarea sprancenelor se face la persoanele care isi doresc un contur mai precis al acestora sau care au mici defecte de simetrie, cicatrici, goluri evidente.

Mai jos aveti chiar si exemple medicale, unde sprancenele lipseau cu desavarsire si a fost necesara reconstructia lor printr-un tatuaj sprancene fir cu fir. Dupa cum puteti observa, cu ochiul liber, aspectul este unul foarte natural, datorat tehnicii folosite „fir cu fir”, sau „powder”, o tehnica de umbrire ce creaza un efect natural de asemenea. De cele mai multe ori, nu se observa ca este vorba de tatuaj, privitorul observand tehnica doar daca se apropie la cativa centimetri, altfel numai un profesionist isi va da seama.

Micropogmentare sprâncene Powder vindecat

Micropigmentare fir cu fir - reconstrucție sprancene

Micropigmentare Powder vindecat

Micropigmentare fir cu fir vindecat - reconstrucție sprâncene

sprancene inainte si dupa
sprancene inainte si dupa tatuare
spranceana dreapta inainte si dupa tatuaj
spranceana dreapta inainte si dupa tatuaj
spranceana stanga inainte si dupa tatuare - microblading
spranceana stanga inainte si dupa tatuaj
exemplu de tatuaj sprancene inainte si dupa - microbladingspranceana stanga inainte si dupa tatuaj - microbladingdetaliu spranceana dreapta inainte si dupa - microbladingmicropigmentare sprancene before and after - microbladingsprancene la 4 saptamani de la tatuare - microbladingtatuaj sprancene inainte si dupa

 

Ce trebuie sa urmariti la o tehnica de micropigmentare a sprancenelor realizata corect!

O procedura corecta de micropigmentare trebuie sa fie realizata de un specialist in make-up si in cosmetica, o persoana care sa detina cunostinte vaste in colorimetrie si sa stie ce artificii trebuiesc realizate pentru a crea simetrie, pentru a corecta o imperfectiune a fizionomie, in asa fel incat, sa scoata in evidenta frumusetea persoanei care beneficiaza de procedura de tatuare cosmetica, dar sa obtina totodata naturalete. Tehnicianul micropigmentist este o persoana care trebuie sa aiba totodata cunostinte temeinice despre fizionomia fetei, despre ten, despre structura pielii si pigmentologie. Toate cunostintele, necesare practicarii la nivel inalt al acestei meserii, ajuta ca dupa vindecare, rezultatul sa fie unul optim, atat in culoare, cat si in fidelitatea tehnicii (culoarea sa fie cea dorita dupa vindecare, si detaliile de desen sa se pastreze conform celor dorite).

Specialistii nostri in micropigmentare sunt calificati atat in cosmetologie cat si ca make-up artisti.

Cum decurge sedinta de tatuaj sprancene?

Sedinta de micropigmentare are mai multe etape pe care le vom enumera in continuare:

 • discutia cu clienta despre forma, culoare, necesitatile clientei urmate de recomandarile specialistilor nostri;
 • aplicarea anesteziei;
 • desenarea zonei care urmeaza a fi tatuata in forma optima;
 • procedura propriu-zisa de micropigmentare;
 • indicatiile de ingrijire pentru perioada imediat urmatoare, cat si pe timp mai indelungat;
 • programarea sedintei de retus.

 

Am scris un articol in care detaliez cum decurge procedura in timpi alocati pentru fiecare pas. Va invit sa cititi materialul dand click aici.

Discutia cu clienta despre sprancene

Culoarea este aleasa in functie de culoarea parului, a sprancenelor, de preferinta clientei, cat si de recomandarile specialistului in tatuaj cosmetic.

Culoarea aleasa in urma discutiei nu este neaparat si cea folosita de tehnicianul micropigmentist in cadrul procedurii propriu-zise, deoarece, in functie de criteriile enumerate mai sus, culoarea odata ajunsa in piele, se modifica, astfel ca dupa vindecare ea va arata usor diferit. Raspunderea specialistului este sa cunoasca detaliile situatiei, si in urma analizei, sa folosească o culoare astfel incat dupa vindecare aceasta sa arate la fel cum s-a decis in timpul discutiei preliminare.

Desenarea zonei care urmeaza a fi tatuata

Datoria noastra ca specialisti este sa facem recomandarile optime privind forma, culoarea, tehnica ce ar trebui folosita, urmand apoi ca beneficiara sa faca alegerea finala. Pana la urma, clienta este cea care va „purta” acest tatuaj, astfel incat este cat se poate de natural ca aceasta sa detina ultimul cuvant in alegerea finala. Ne pastram, insa libertatea de a refuza sa realizam o procedura in care desenul ales nu avantajeaza fizionomia, sau in care culoarea aleasa de beneficiara este total nepotrivita. Acceptarea realizarii unei proceduri in cazurile enumerate in randul de sus ne face un deserviciu clar, atat clientei, cat si noua ca specialisti in tatuaj sprancene.

Aplicarea anesteziei

Sunt femei care suporta durerea mai usor si sunt femei care nu suporta durerea sub nici o forma. Anestezia le poate face pe unele femei sa nu mai simta nimic, iar pe altele sa simta o usoara intepatura, perfect suportabila. Trebuie sa spunem ca anestezicul folosit prinde cam in 20 de minute si este unul local, aplicat doar in zona sprancenelor. Este posibil ca in timpul procedurii sa simiti durere si sa simititi ca efectul anestezicului trece. In acest caz, operatiunea de aplicare de anestezic va fi repetata.

Procedura propriu-zisa de tatuaj

Durata acestei proceduri difera de la caz, la caz, in functie de numarul de fire de tatuat, de tehnica necesara si de marimea sprancenelor. Poate dura de la 40 de minute pana la 1,5 ore. Va trebui sa aveti rabdare, pentru ca de aceasta etapa depinde cel mai mult reusita sprancenelor dv. Daca experimentati durere si considerati ca este peste pragul acceptabil, suportabil, vom aplica mai mult anestezic si vom continua dupa ce efectul cumulativ se va fi resimtit. Din practica, putem spune ca la final clientele declara ca au simtit foarte putina durere in prima parte a procedurii, si dupa a doua aplicare de anestezic, nu au mai simtit nici un disconfort. Tinem foarte mult la starea de bine a clientilor nostri si facem tot posibilul sa asiguram o experienta cat mai placuta.

Indicatiile de ingrijire pentru perioada imediat urmatoare

Dupa ce procedura de micropigmentare s-a incheiat, vom sta de vorba si va vom da indicatii pentru perioada imediat urmatoare, cat si pe timp mai indelungat. Important este ca procesul de cicatrizare, de vindecare a micilor incizii sa se faca fara complicatii, intr-un timp cat mai scurt. Pentru asta veti primi un set de reguli de ingrijire pe care va rugam sa le respectati intocmai. Abaterile de la aceste reguli pot rezulta in infectarea zonei, in vindecarea mai lenta, in pierderea de densitate de culoare in zonele tatuate. Pentru a nu ajunge in situatii neplacute, este mai bine sa respectati aceste indicatii.

Programarea sedintei de retus sprancene

Este foarte important sa intelegeti importanta programarii si respectarii acestei programari pentru sedinta de retus. Sedinta de retus pentru tatuaj sprancene nu se poate efectua  atata timp cat mai exista cruste sau cojite, deci mai devreme de intervalul comunicat de catre noi nu este posibila. Este recomandat a nu se face nici prea tarziu pentru ca pigmentul din unele linii trebuie improspatat. Pana la retus se poate ca sprancenele sau unele linii sa fie neuniforme, sa para mai deschise la culoare decat ar trebui, sau decat alte linii care par mai inchise. Sprancenele pot parea prea subtiri. De aceea, sedinta de retus trebuie sa aiba loc in intervalul optim de 4-6 saptamani de la data primei sedinte. In unele cazuri, sedinta de retus dureaza putin, acolo unde pielea s-a comportat bine, s-a vindecat frumos si a acceptat pigmentul in mod uniform. In alte cazuri, sedinta de retus dureaza mai mult pentru ca sunt mai multe lucruri de corectat.

De asemenea, pot exista cazuri in care sa fie necesare mai multe sedinte de retus. Aceasta se intampla cel mai des la persoanele ce beneficiaza de o corectie a unui tatuaj vechi gresit realizat. Nu putem 100% oferi garantia unui rezultat optim dupa vindecarea completa a  pielii dupa prima sedinta de retus, intrucat rezultatul vindecat depinde de mai multi factori.

 

Reguli IMPORTANTE!!

La momentul efectuarii programarii, veti primi un set de reguli de respectat inainte de procedura. Este foarte important ca acestea sa fie respectate, deoarece rezultatul vindecat depinde si de acesti factori, nu doar de factorii procedurii realizate in sine. Starea pielii si a sanatatii joaca un rol extrem de important, si daca regulile nu sunt respectate, rezultatul vindecat poate sa nu fie cel scontat.

 

In ce consta tatuajul cosmetic al sprancenelor?

Pentru sprancene se poate alege folosirea unui aparat pentru dermopigmentare, a dispozitivului de microlamelare sau microblading, sau se poate alege varianta mixta, de folosire a ambelor tehnici.

 

Tehnici de dermopigmentare realizate cu ajutorul aparatului clasic

Procedura de micropigmentare consta in introducerea unui pigment special conceput pentru acest tip de procedura, in stratul superficial al pielii prin diferite tehnici de desenare. Acestea difera in functie de zona tatuata.

Cu aparatul de micropigmentare se poate realiza tehnica „fir cu fir” simpla, tehnica „fir cu fir” completata de umplere / umbrire (shading) usoara, tehnica de umbrire / umbrire usoara pe toata suprafata sprancenei (shading), sau tehnica de umplere clasica (ombre) ce se vindeca intr-un efect de spranceana plina, uniforma pe aproape toata suprafata sprancenei. Tot aparatul de dermopigmentare este folosit si in 90% din cazurile in care este necesara o corectie de culoare sau forma a unui tatuaj realizat gresit de tehnicieni nu foarte pregatiti. Pentru fiecare tehnica de tatuaj al sprancenelor se poate folosi un singur tip de dispozitiv, sau mai multe tipuri, in functie de complexitatea procedurii.

Dispozitivele sunt formate dintr-un singur ac, sau mai multe ace asezate unul langa altul, iar alegerea tine de tehnician si de preferintele acestuia, in cadrul fiecarei proceduri.

In cadrul studioului nostru de machiaj, tehnica cea mai folosita este de tatuaj sprancene fir cu fir, si necesita folosirea unui dispozitiv cu un singur ac. Nu excludem insa si celelalte dispozitive, deoarece tehnica trebuie adaptata la moment, la calitatea si raspunsul pielii, si la rezultatul dorit, intrucat , in functie de tipul de ten si de caltatea pielii, cateodata singura optiune este tehnica shading sau ombre.

Cand vorbim despre corectarea unui tatuaj vechi gresit realizat, multe cliente, dupa ce aleg efectul de umplere si apeleaza la tehnicieni care nu sunt foarte bine pregatiti, se trezesc cu sprancenele mai rare, deoarece, datorita unei tehnici incorecte, prea agresive, a dispozitivelor utilizate gresit, pe zona lucrată se creaza cicatrici, care nu mai permit refacerea bulbului firelor de par din spranceana, lasand astfel goluri inestetice, fara fire de spranceana, si o piele mai subtiata, cicatrizata, care nu primeste pigment nou foarte usor si eficient. Interventia in astfel de cazuri este mai dificila si presupune un numar mai mare de sedinte pentru a obtine un rezultat vindecat optim si un efect vizual placut.

 

Tehnica Fir cu Fir din aparat

Micropigmentarea fir cu fir din aparat este tehnica cea mai dificila de executat. Ea poate fi inlocuita cu succes de tehnica manuala Microblading sau Diamant blading, insa cand este executata corect, efectul obtinut este incomparabil de natural si satisfacator atat pentru tehnicianul care o executa, cat si pentru client. Trauma asupra pielii este diminuata la maxim prin comparatie cu tehnicile alternative, iar la vindecare rezultatul este mult mai precis si fidel. Necesita multa experienta din partea specialistului care o executa, deoarece procedura implica multa rabdare si precizie, cat si o vechime in meserie suficienta cat sa existe cunostinte vaste despre piele, despre cat se intra cu acul in piele, cate treceri se executa, presiunea mainii, tipul de ac si aparat, pigmentii folositi, si asa mai departe.

 

Reconstrucție sprâncene prin micropigmentare fir cu fir - vindecat

Micropigmentare fir cu fir vindecata

Micropigmentare fir cu fir sprancene groase naturale

Shading (Umbrire), Powder & Ombre

Tehnicile de umbrire sau umplere sunt recomandate pentru sprancene foarte rare, cu multe goluri, sau care nu mai cresc. Totodata sunt tehnici care se comporta mai bine dupa vindecare pentru un ten foarte gras, unde desenul fir cu fir nu se pastreaza foarte fidel, si se sterge din piele in timp mai scurt.

Tehnicile Shading si Powder, desi in prima faza creaza o intensificare aparenta a sprancenelor, dupa vindecare rezultatul este unul natural, ca o umbra usoara ce completeaza spranceana naturala. Ele reprezinta o alternativa optima pentru cine nu agreeaza varianta fir cu fir, sau pentru persoanele ce beneficiaza deja de desime in spranceana, insa isi doresc o usoara intensificare a culorii.

Tehnica Ombre este recomandata pentru persoanele ce nu au fire deloc in spranceana, sau pentru iubitoarele de sprancene accentuate. Astfel de tehnica, dupa vindecare, lasa un rezultat plin, mai accentuat decat oricare dintre celelalte tehnici de dermopigmentare, si poate fi o varianta optima pentru fetele / femeile ce poarta un machiaj mai accentuat zilnic, sau care isi doresc in permanenta sprancene intense.

 

Micropigmentare Powder - tehnica pudrata

Micropigmentare sprancene Powder inainte și dupa

Micropigmentare sprancene Powder / Ombre

tehnica powder realizata cu aparatul clasic de dermopigmentare.

Micropigmentare sprancene Powder

tehnica de umplere, ombre, prin micropigmentare

Micropigmentare sprancene - tehnica de umplere totala

 

Tehnica Mixta (Hybrid)

Tehnica hybrid intruneste tehnica fir cu fir (realizata cu aparatul clasic, prin microblading, sau Diamant Blading) cu tehnica shading sau powder. Este recomandata pentru persoanele ce au sprancene foarte rare, cu goluri mari, sau carora acestea lipsesc cu desavarsire (ex: in caz de alopecie). Efectul creat se vindeca tridimensional, si lasa impresia de o spranceana naturala, cu fire naturale, care prezinta o desime pe zona unde accentuam prin umbrire. Puteti vedea exemple concludente in fotografiile alaturate.

Micropigmentare Hybrid - fir cu fir + powder

Micropigmentare sprâncene - reconstrucție Micropogmentare sprâncene - forma adaptata

Micropigmentare sprâncene prin tehnica Fir cu Fir din aparat Micropigmentare sprancene prin microblading și powder

 

 

Microblading

Cu dispozitivul de microblading sau microlamelare se executa doar fire, iar rezultatul este mult mai fin decat cel obtinut cu aparatul de micropigmentare. Efectul atat imediat asupra pielii este asemanator cu cel lasat de catre aparatul clasic, insa vindecarea este mai usoara si mai rapida.

Trebuie mentionat insa ca, daca procedura este realizata de catre un tehnician fara suficienta experienta, tehnica poate cauza cicatrici mai mari la nivelul pielii, ce se refac mai greu decat prin folosirea tehncii clasice cu aparatul. Recomandam atentie mare in alegerea tehnicianului ce se va ocupa de dvs (nu vorbim aici de studiou nostru)!

Dispozitivul de microlamelare este alcatuit din mai multe ace aliniate sub forma unor  lamele de diferite forme si dimensiuni. Alegerea acestora tine de preferintele tehnicianului si de necesitatile clientei. Procedura este executata prin miscari manuale, fara a necesita o sursa de curent electric, fara neplacutul bazait.

Microblading sprâncene Reconstrucție sprâncene prin microblading

tatuaj prin microblading inainte si dupatehnica microblading inainte si dupa

Reconstrucție sprâncene prin tehnica de micropigmentare Microblading- sprâncene fir cu fir

micropigmentare

Mentiuni importante

Tehnicile de conturare a sprancenelor sunt tehnici unde maiestria makeup-artistului face diferenta, deoarece ochii sunt adesea foarte diferiti ca forma, sunt persoane care au un ochi mai mare sau mai mic, pleoapa mai descoperita sau mai lasata, ochii exoftalmici, „cazatori”, mai apropiati sau mai departati, arcadele diferite, nasul mai mare sau un pic stramb. Cunostintele in materie de machiaj sunt imperative pentru determinarea corectiilor ce trebuiesc executate la nivelul sprancenelor.

Aceste mentiuni sunt valabile deoarece toti oamenii sunt diferiti, nu exista nici o fizionomie identica, nici chiar ale gemenilor. Ba mai mult, jumatatile fetei oricarei persoane sunt universal asimetrice intr-o masura mai mare sau mai mica. Aceste aspecte necesita atentia si cunostintele unui specialist in machiaj si tatuaj, pentru ca doar acesta poate intelege si ajuta o fizionomie in cele mai mic detalii si in special pentru obtinerea unor sprancene mai frumoase.

Cand ne referim la corectarea asimetriilor nu ne referim la corectii majore raportate la niste masuratori si standarde universale, ci la adaptarea desenului, realizat premergator micropigmentarii, la trasaturile fetei, intr-o forma naturala, care sa avantajeze cat mai mult posibil intregul, clienta.

Veti putea cu usurinta observa, daca veti apela la serviciile noastre, ca, in cadrul sedintei de stabilire a formei sprancenelor, dispozitivul de masurare este folosit foarte putin, doar pentru a verifica daca ochiul a analizat bine situatia si nu au aparut diferente mari de executie. Altfel, datorita asimetriei invariabile, nici nu este indicat ca sprancenele sa fie perfect simetrice. Sloganul nostru este ca jumatatile fetei sunt surori, dar nu gemene, la fel si sprancenele.

Datorita faptului ca specializarile mentorului si liderului Roxana Dumitru se extind pe toata zona de estetica faciala, iar experienta este tradusa in peste 22 ani de practica si nenumarate specializari interne si internationale, cu specializari de comunicare si formare profesionala in cadrul colaborarilor externe, cat si in cadrul Studio Roxana Dumitru, membrii echipei noastre sunt in permanenta formare si evaluare. Va garantam ca in cadrul studioului nostru veti beneficia de o experienta la cel mai inalt nivel din toate punctele de vedere, comunicare, tehnica si calitate, raportata la nivelul de vechime al fiecarui membru al echipei.

 

Daca doriti sa aflati care sunt preturile va sfatuim sa accesati linkul tatuaj sprancene pret

Mai jos puteti vedea cateva exemple de sprancene care au fost corectate prin tatuaj, sau mai bine spus prin micropigmentare. De obicei, corectiile vizeaza inaltarea sprancenelor sau arcuirea lor, in unele cazuri indreptarea lor.

Micropigmentare sprancene - reconstrucție prin fir cu fir

sprancene corectate prin tatuajcorectia sprancenei prin tatuajsprancene tatuate corectate

sprancene inainte si dupa microblading

tatuaj sprancene inainte si dupa

sprancene facute prin tehnica de micropigmentare

 

Vindecarea

Rezultatul vindecat este influentat de mai multi factori:

1. De detalii tehnice, si anume:

 • culoarea pigmentului,
 • tehnica aleasa,
 • tipul de ac / ace folosit,
 • adancimea la care s-a lucrat,
 • presiunea si siguranta realizarii tehnicii

 

2. Detalii ce tin de fiecare client in parte, si anume:

 • vârsta clientei
 • tipul de ten (uscat, normal, gras), care influenteaza detaliile fine si rezistenta in timp,
 • calitatea pielii (piele subtire/groasa / piele deshidratata / puternic seboreica / care se irita usor / prezinta o dermatita) ,
 • starea generala de sanatate,
 • respectarea indicatiilor pre-procedurale,
 • respectarea indicatiilor pentru ingrijire in perioada imediat urmatoare, cat si pe timp lung.

 

Ceea ce incercam sa evidentiem este faptul ca nu putem garanta rezultatul, intrucat acesta poate varia de la caz la caz, si este influentat de mai multi factori. In cadrul Studio Roxana Dumitru aveti certitudinea ca detaliile tehnice sunt alese si executate in cea mai buna varianta posibilă pentru ca procedura sa aiba un rezultat final reusit. Și daca sunt respectate toate indicatiile primite de la tehnicienii nostri, vom obtine cel mai bun rezultat vindecat posibil.

Pigmentul introdus in piele printr-o tehnica de micropigmentare corect executata poate rezista în piele de la 6-8 luni pana la 3-5 ani. Complet el nu dispare niciodată, insa odată cu trecerea timpului el se estompează în intensitate până ajunge in stadiul în care pare că a dispărut de tot.

 

In cazul sprancenelor, rezultatul vindecat al procedurii de dermopigmentare difera ca rezistenta in timp în funcție de factorii menționați mai sus. Mai jos am descris cateva exemple:
(Mentiune – detaliile prezentate sunt niste aproximari generale)

 • La o persoana cu un ten gras care își dorește o varianta foarte naturală (tehnica Fir cu Fir / Microblading / Powder):
 1. vârsta sub 30 ani, rezultatul poate ține aproximativ 6 – 8 luni
 2. vârstă peste 40 ani, rezultatul poate tine 1 – 1,5 ani

 

 • La o persoana cu un ten normal spre uscat care își dorește o varianta foarte naturală (tehnica Fir cu Fir / Microblading / Powder:
 1. vârsta sub 30 ani, rezultatul poate ține aproximativ 1 an luni
 2. vârstă peste 40 ani, rezultatul poate tine 1,5 – 2 ani

 

 • La o persoana cu un ten gras care își dorește o varianta mai accentuată
 • (tehnica Ombre):
 1. vârsta sub 30 ani, rezultatul poate ține aproximativ 1 – 1,5 ani
 2. vârstă peste 40 ani, rezultatul poate tine 2 – 3 ani

 

 • La o persoana cu un ten normal spre uscat care își dorește o varianta mai accentuată (tehnica Ombre):
 1. vârsta sub 30 ani, rezultatul poate ține aproximativ 2 ani
 2. vârstă peste 40 ani, rezultatul poate tine 2,5 – 3 ani

 

In functie de tipul de ten, varsta, si tehnica aleasa, recomandam o improspatare a culorii la intervalele mentionate pentru fiecare caz.

 

Mai jos puteti sa vedeti cum arata sprancenele dupa vindecare sau dupa retus si vindecare. Veti observa ca dupa vindecare efectul se mai estompeaza si look-ul sprancenei este mult mai natural.

Micropigmentare fir cu fir vindecat - reconstrucție alopecie

 

spranceana vindecataMicropigmentare Powder (pudrat) vindecat

sprancene vindecate dupa tatuare - microblading

 

Microblading vindecat

Sprâncene fir cu fir - microblading vindecat

Sprâncene naturale prin micropigmentare fir cu fir - vindecate

 

 

Sprancenele dupa 1 an

Multe persoane se intreaba cum arata o micropigmentare dupa cateva luni, sau dupa 1 an. Normal este ca culoarea sa devina mai difuza, sa se decoloreze in timp, intr-o nuanta din ce in ce mai deschisa, dar in acelasi ton ca la inceput, fara sa devina rosiatica, galbuie, albastruie, verzuie. Pielea trebuie sa arate bine, fara sa para cicatrizata, ridicata la atingere, sau sa se simta sensibila.

Iata mai jos cateva poze cu exemple:

Exemplul 1:

 

Exemplul 2:

 

 

Exemplul 3:

Mentionez ca in pozele de mai jos este un ten foarte gras, cu pori foarte dilatati, care in timp difuzeaza mai mult firele desenate, si culoarea devine o umbra pe piele.

 

Micropigmentarea la barbati

Tatuajul sprancenelor la barbati nu mai este demult un lucru iesit din comun. Din ce in ce mai multi barbati apeleaza la acest tip de serviciu pentru a-si umple un gol din spranceana (cauzat de catre fire rare sau de catre o cicatrice ), de a-si indesi sprancenele, sau de a le inchide la culoare pentru mai mult timp decat o poate face un simplu vopsit al firelor.

Sprancenele barbatesti nu necesita corectii in functie de fizionimie, forma fetei, sau forma sprancenelor. Acestea trebuie conturate intr-o forma foarte naturala, iar metoda de pigmentare este exclusiv fir cu fir. Nu putem opta pentru variantele powder sau ombre (spranceana plina / full brow), deoarece aceste tehnici delimiteaza perfect linia sprancenelor, si aspectul nu mai este masculin.

Mai jos puteti vedea un exemplu de spranceana masculina inainte, dupa, si vindecat.

Micropigmentare sprâncene bărbați

 

Gasiti aici preturile pentru tatuaj sprancene executate de echipa studioului, iar aici gasiti pretul practicat de Roxana Dumitru pentru acest serviciu.

 

Ce spun clientele

Ioana M.
★ ★ ★ ★ ★ 12 decembrie 2018
Recomand pt cel mai frumos si natural tatuaj de sprancene!!!
Dana Andronescu
★ ★ ★ ★ ★ 7 decembrie 2018
Mi-a placut tare mult atmosfera. Tatuajul de sprancene a fost minunat, mai mult decat asteptari, super profi.
Tania Petre
★ ★ ★ ★ ★ 29 noiembrie 2018
Eu as dori sa dau 10 stele, dar din pacate nu am aceasta optiune, 5 sunt prea putine pentru aceasta locatie eleganta, primitoare, chiar deosebita pot spune. Ma bucur mult pentru ca am cunoscut-o pe Roxana si am ajuns la acest Studio. Pe langa faptul ca este o persoana foarte talentata si iubeste ceea ce face este si o persoana minunata! Sprancenele mele sunt perfecte, de cand se ocupa ea de ele! Pensat+ tatuaj sprancene+ Roxana= Perfectiune
Raluca Armega
★ ★ ★ ★ ★ 26 noiembrie 2018
Nu am mai avut de multa vreme o experienta asa placuta la un salon de infrumusetare! Roxana Dumitru a reusit sa construiasca o oaza de relaxare unde serviciile sunt la superlativ! Salonul arata splendid, iar fetele sunt extrem de dragute si foarte pricepute pe ceea ce fac si extrem de saritoare cu explicatii si sfaturi de ingrijire. Sunt foarte multumita de tatuajul sprancenelor. Am reusit sa plec cu un look nou, dar si cu promisiunea ca ma voi intoarce. A fost o reala placere! Multumesc!?
Val Coins
★ ★ ★ ★ ★ 20 noiembrie 2018
Servicii superbe!!!
Dumitrascu Madalina
★ ★ ★ ★ ★ 15 septembrie 2018
Sprancenele mele aveau cateva iregularitati si cateva goluri. Acum sunt fericita posesoare a unor sprancene cu orientarea, grosimea si culoarea ce mi le-am dorit dintotdeauna datorita specialistei Roxana Dumitru. Multumesc Roxana ?
Adelina Vasile
★ ★ ★ ★ ★ 23 Mai 2018
Totul a fost de nota 20! Incepand cu salonul chic, continuand cu amabilitatea echipei si terminand cu forma sprancenelor (si lipsa durerii in timpul tatuajului), recomand din toata inima si ma voi reintoarce cu placere!
Daniela M.
★ ★ ★ ★ ★ 21 mar. 2017
Joia trecută am fost la salonul Le Boudoir, la Roxana Dumitru, pentru un microblading, experienţă la sfârşitul căreia am plecat extrem de încântată de forma perfectă care mi-a dat-o sprâncenelor mele. Pentru aceasta îi port o mare gratitudine Roxanei, o persoană care, pe lângă faptul că este în mod evident foarte educată, aspect care a avut o mare importanţă în interacţiunea de peste două ore cât a durat microbladingul, s-a dovedit a fi foarte sigură pe profesia sa, pe cunoştinţele şi îndemânarea pe care le deţine. Toate acestea au fost de natură să îmi inspire pe tot parcursul efectuării microbladingului o mare încredere în ceea ce face. A contat foarte mult faptul că în permanenţă mi-a explicat într-un mod profesionist ce face şi ce urmează să facă. M-a surprins într-un mod extrem de plăcut şi faptul că nu a ezitat să îmi răspundă la întrebări legate de make-up (deşi eram acolo pentru microblading), şi asta nu doar în plan teoretic, ci şi practic, arătându-mi câteva repere foarte interesante privind machiajul şi produsele pe care ar trebui să le am în vedere dacă doresc un machiaj de calitate şi care să fie, în mod inerent, rezistent peste zi. Atmosfera generală în salon a fost una extrem de primitoare, caldă, relaxată, cu un respect evident faţă de client. Pe ansamblu, dar mai ales la nivel de detaliu, serviciile au fost impecabile, iar Roxana s-a dovedit a fi perfect adaptată la exigenţele şi aşteptările mele. Pentru toate acestea Roxana merită pe deplin toată aprecierea, lauda şi respectul meu.
Anca Pintilie
★ ★ ★ ★ ★ 25 Iulie 2017
Adevarati profesionisti, mi-am facut micropigmentarea sprancenelor la Ioana Marcu si sunt foarte multumita, o schimbare evidenta, multumesc
Ana-Maria Gîfu
★ ★ ★ ★ ★ 3 Iulie 2017
Personal profesionist, un loc cu o atmosfera foarte frumoasa, procedura nu a fost dureroasa si mereu m-a intrebat daca ma simt confortabil. Va recomand cu incredere acest loc!
CiuCi CiuCi
★ ★ ★ ★ ★ 29 Septembrie 2017
O echipa profesionista!cu drag ma reintorc!o experienta minunata!o experienta de nota 10 plus..felicitari echipă minunata!multumesc in special Andreea Nicole esti VISĀ!!!MA REINTORC cu drag la serviciile voastre de calitate! Multumesc in special Andreea Nicole pt cele mai frumoase sprancene:-) RECOMAND CU DRAG si toata increderea pt micropigmentare sprancene pe Andreea Nicole
Gabi Marin
★ ★ ★ ★ ★ 9 mai 2016
Mi-am dorit sprancene naturale, frumoase si perfecte, usor de intretinut si acum le am, exact asa cum mi le-am dorit, datorita Roxanei. Ea mi le-a micropigmentat si este cea mai buna alegere pe care puteam sa o fac vreodata. Profesionalism si perfectiune am avut incantarea sa gasesc la „Le boudoir”, ambele raritati in ziua de astazi, si ii multumesc din suflet.

 

Alte articole despre tatuajul sprancenelor

Cine alege forma sprancenelor? Specialistul sau clienta?

Buna tuturor, Azi vreau sa prezint un subiect drag pt mine, pe care l-am mentionat in treacat in ultimul material postat, dar despre care eu vorbesc cu fiecare clienta in parte, ...

Ștergerea cu laser in cadrul procedurii de micropigmentare

Am decis sa pornesc o serie de video-uri in care sa prezint diferite cazuri pe care le intalnesc si pe care le lucrez in cabinet. Azi vreau sa povestesc despre o ...

Simetria si Asimetria feței

Nu stiu daca v-ati gandit vreodata la asta, dar oamenii prezinta asimetrii pe toata suprafata corpului: brate, picioare, sâni (femeile știu 🙂 ), pe față, jumatatea stângă diferă de jumatatea ...

Ștergere tatuaje

In cadrul Studio Roxana Dumitru, stergerea tatuajelor se poate face prin 2 metode:prin tehnologia laser, LASER Nd YAG Q-switched prin metoda chimica, cu solutie pe baza de acizi  Unii o denumesc îndepărtare ...

Despre Face Reading sau Citirea Chipului

𝘾𝙞𝙩𝙞𝙧𝙚𝙖 𝙘𝙝𝙞𝙥𝙪𝙡𝙪𝙞 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘰 𝘴𝘵𝘪𝘪𝘯𝘵𝘢 𝘴𝘵𝘳𝘢𝘷𝘦𝘤𝘩𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘱𝘳𝘪𝘯 𝘱𝘳𝘪𝘴𝘮𝘢 𝘵𝘳𝘢𝘴𝘢𝘵𝘶𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘯𝘰𝘢𝘴𝘵𝘳𝘦 𝘧𝘢𝘤𝘪𝘢𝘭𝘦, 𝘵𝘳𝘢𝘥𝘶𝘤𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘢𝘤𝘵𝘦𝘳𝘶𝘭, 𝘵𝘪𝘱𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘳𝘦𝘢𝘤𝘵𝘪𝘦 𝘱𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘪𝘭 𝘢𝘷𝘦𝘮 𝘪𝘯 𝘥𝘪𝘧𝘦𝘳𝘪𝘵𝘦 𝘴𝘪𝘵𝘶𝘢𝘵𝘪𝘪, 𝘥𝘢𝘳 𝘴𝘪 𝘵𝘳𝘦𝘤𝘶𝘵𝘶𝘭 𝘯𝘰𝘴𝘵𝘳𝘶, 𝘵𝘳𝘢𝘪𝘳𝘪𝘭𝘦, 𝘥𝘶𝘳𝘦𝘳𝘪𝘭𝘦 ...

Despre regenerarea SPRÂNCENELOR

    Sunt Roxana Dumitru, expert în make up și dermopigmentare și specialist în designul de sprâncene de peste 20 de ani. În acest material vreau să vă vorbesc despre metoda pe care ...

Timp, durata si alte detalii despre procedura de micropigmentare

Salutare! În acest material doresc sa povestesc puțin despre timpii de execuție ai procedurilor de micropigmentare, și detalii despre cum decurg acestea. Intervalul de execuție pentru o procedură de micropigmentare este în ...

Relatia mea clientele – Jurnal 30.12.2021

Astăzi am avut o zi memorabila. Ca de altfel multe zile în ultima vreme. De 2 ani, de când evoluția mea spirituala a prins avânt și este pe un trend ascendent ...

Cum decurge o procedură completă de micropigmentare a sprancenelor

Sunt Roxana Dumitru și în acest material vă prezint cum decurge o procedură completă de micropigmentare a sprancenelor. Procedura durează aproximativ 3 ore, dar eu am reusit sa comprim materialul video ...

Despre sprancene rosii / albastre / violet – cu Roxana Dumitru

De cate ori interacționez pt prima data cu o persoană pe partea de dermopigmentare, trec printr-un proces de explicații, de „educare”, despre ce înseamnă tatuaj si micropigmentare. Sunt Roxana Dumitru, si ...

Despre dermopigmentare cu Roxana Dumitru si unica.ro

Live pe unica.ro si pe pagina de facebook a revistei. Invitata emisiunii, Roxana explica totul despre dermopigmentarea sprancenelor.Dana Ruxandra Panghe : Care sunt trendurile in ceea ce priveste forma sau culoarea ...

Cum vedem culoarea reala a unui pigment pentru dermopigmentare

  Sunt Roxana Dumitru  și astăzi îți arăt un truc pentru a găsi mai ușor pigmentul dorit pentru clienta ta!Acest articol este pentru specialisti, pentru tehnicienii dermopigmentisti la inceput de drum, ...

Cum sa avem sprâncene perfecte dupa dermopigmentare?

Dupa o procedura de conturare a sprancenelor prin dermopigmentare, intensitatea culorii din piele se estompeaza treptat, de-a lungul timpului. Pentru a mentine o forma perfecta a sprancenelor mult mai mult in ...

Vindecarea unui tatuaj la sprancene – etape in vindecare

Multi tehnicieni dermopigmentisti vorbesc despre tatuajul sprancenelor, despre microblading, despre sprancene corectate prin tehnica fir cu fir din aparat, arata poze cu micropigmentari proaspete, poze facute imediat dupa procedura, insa ...

Salveaza Feminitatea – Dermopigmentarea sprancenelor in cazuri medicale

   Salvează Feminitatea este despre a reda frumusețea naturală femeilor ce suferă de cancer, și trec prin cumplitele tratamente cu citostatice, care le lasă pentru o perioadă lungă fără podoabă capilara, ...

Galerie foto 2 – Tatuajul cosmetic |Echipa Studio-ului Roxana Dumitru|

Numele meu este Ioana Marcu, senior tehnician dermopigmentist in cadrul Studio Roxana Dumitru, si vreau sa va vorbesc despre MACHIAJUL SEMIPERMANENT Din dorinta ca machiajul sa reziste toata ziua, în vacanta sau ...

Galerie foto 1 – Tatuajul cosmetic |Echipa Studio-ului Roxana Dumitru|

Ma numesc Andreea Barbu, sunt make-up artist si dermopigmentist in echipa Roxanei Dumitru. Astăzi , am ales sa vorbim despre tatuajul cosmetic, in primul rand pentru a demonta niste „mituri” ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copyright © 2008-2023 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania