Te invit sa „colaboram”

Nu, nu este un anunț de angajare. Sunt Roxana Dumitru, si acesta este un anunț de colaborare între mine și tine, potențiala mea clientă.

Stiu cu certitudine că toată lumea își dorește să știe ce se întâmplă în timpul unei proceduri de micropigmentare. Ba mai mult, știu că toate clientele mele, când au venit pentru prima dată la mine, au avut întrebări, temeri, și-ar fi dorit să știe dinainte exact ce se întâmplă în cadrul procedurii, și și-ar fi dorit să vadă asta în niște materiale video, foto, cu clienți reali, nu cu modele plătite.

Vin către tine cu o propunere de colaborare, în care eu îți ofer ție, cea care își dorește să apeleze la mine dar care nu o face datorită impedimentului de natura financiara, serviciile mele, contra unui cost cu mai putin de 35% din pretul real, pentru a primi în schimb acceptul tau de a înregistra foto si video experiența ta alături de mine.
Pretul astfel devine acelasi cu pretul pentru o repigmentare, si anume 1370 lei (in loc de 2100 lei) pret platit in mod normal doar de catre clientii ce revin pentru improspatari ale lucrarilor realizate de catre mine.

Îmi doresc să pot oferi tuturor celor ce își doresc să vadă ce se întâmplă în cadrul unei proceduri de micropigmentare, prin secvențe reale, poze si filmări, un teaser înainte de procedură, însoțit de poze înainte și după. Un preview despre cum decurge totul, despre cum sunt eu în realitate, în relația cu clienții mei, despre atmosferă si calitate.
In ultima faza, vom face o scurta filmare de final, in care iti voi pune cateva intrebari legate de experienta ta, de cum te-ai simtit, si ma astept la un raspuns cat se poate de autentic, un feedback la cald.

Exemple foto inainte / dupa:

Exemple video:

Pentru detalii, îti stă la dispoziție recepția salonului, prin telefon sau email.
Te aștept să ne cunoastem!

 

Disclaimer:
Oferta este valabilă în limita disponibilității.
Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela.

3 thoughts on “Te invit sa „colaboram”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copyright © 2008-2021 Roxana Dumitru, Bucuresti - Romania